Nieuw uitgekomen per 15 april: Ziek van jou- Julienne brouwers

Nieuw en nu in de winkel:
Ziek van jou, geschreven door Julienne Brouwers!Jaaaa, de tweede thriller van Julienne Brouwers ligt nu in de winkel. Wat een mooie cover ook. Whoop! 

Over het boek

De ambitieuze Faye timmert hard aan haar carrière op de universiteit en heeft het goed voor mekaar. Aan dit alles komt een abrupt einde door het plotseling overlijden van een patiënt, die deelnam aan een van Fayes onderzoeken. Het lijkt om een medische misser te gaan, maar al gauw stuit Faye op verdachte omstandigheden en vermoedt ze dat er meer speelt.

Het ziekenhuisbestuur richt zijn pijlen echter op Faye, waardoor ze zelf ineens onder vuur komt te liggen. Als ze dan ook nog haar oude vlam Jim tegen het lijf loopt, worden weggestopte pijnlijke herinneringen uit het verleden opgerakeld en stort haar leventje als een kaartenhuis in elkaar.
Over de auteur: Julienne Brouwers

Julienne Brouwers brak door met de thriller Dubbel Bedrog, die maandenlang een bestseller was op Kobo en al meer dan 15.000 keer gelezen en beluisterd is. Ook was zij nummer 1 op de nieuw talent thriller lijst en werd Dubbel Bedrog genomineerd voor Beste Indie thriller cover. Julienne heeft een medisch-technische achtergrond, en werkte in de biotechnologie en bij verschillende ziekenhuizen. 

In april 2022 volgde haar nieuwe thriller, Ziek van Jou.

Klik hier, voor de recensie van Dubbel Bedrog.

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie