Boekenweek deel 4: Meet & Greet met Sergio Vyent, van Blind Dates!

 Wie kent het niet, het liefdesprogramma Blind Dates. Met onze Sergio als Maitre.
Sergio was een tijd lang het gezicht van First dates. een programma voor liefdes-zoekers. Uit heel Nederland komen daar aanvragen voor en het is dagelijks op NPO3. Veel kijkers hoppen van SBS6- Lang leven de liefde, naar NPO3. Velen worden hier vrolijk van of geven hun commentaar terwijl ze kijken. 
Ook Sergio bekend uit het liefdes programma First Date, schreef een boek. De liefde volgens Sergio staat vol met persoonlijke ontboezemingen en romantische inzichten van Nederlands bekendste koppelaar. In dertig hartverwarmende verhalen vertelt Sergio over de liefde die hij voelt voor bijvoorbeeld zijn geliefden, zijn kinderen, zijn ouders. Maar ook doet hij in verschillende anekdotes uit de doeken hoeveel liefde hij voelt voor zijn werk, voor zijn vrienden en voor kunst. 

Het mooie van liefde is namelijk dat het overal te vinden is en Sergio vertelt daar grappig en ontroerend over.Ook in Berkel is de boekhandel van Atten er helemaal klaar voor. De Boekenweek is begonnen. let's go. Op dag 1 kwamen er wel twee auteurs signeren. Sergio Vyent, de koppelaar van First dates en Stefan Raatgever, auteur van het Young Adult boek: De jongen die van de rots sprong en zacht neer kwam. 

Wat een bofferts toch daar in Berkel! 
Sergio was lang het gezicht van First dates. In 2017 werd hij hiervoor gevraagd en de rol van gastheer zat hem gegoten. Zijn nieuwe wens een theatershow met Jim Bakkum kwam voorbij. Hij pakte zijn kans en hoopte dat dit naast elkaar zou kunnen draaien. ( Of eigenlijk achter elkaar. ) Maar helaas bleek het anders en hij werd vervangen. Naast dit voorval heeft hij privé meer verdriet gekend. Gelukkig houdt de liefde hem op de been.


Sergio vond het superleuk om in Berkel te komen signeren. Wij wensen hem veel succes met zijn boek en ook verdere carrière.

Bedankt Lieve Sergio, mede door jou werd het een topdag in Berkel!
Op naar de volgende evenementen:

Woensdagmiddag komt Jeroen Windmeijer signeren. Hij is om 13.00 uur bij Boekhandel van Atten te Berkel en om 14.30 uur in Pijnacker. 

Zaterdag 16 april komt de Pijnackernaar Tom Leidelmeijer signeren. Hij is om 11.30 in Berkel en om 14.00 uur in Pijnacker. 


Het wordt zeker een mooie boekenweek!


Hartelijke groetjes,
Annette overvoorde

 

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.