Boekenweek deel 6: Meet & Greet met Julienne Brouwers

De boekenweek was een leuke en vooral drukke week. Ik had leuke ontmoetingen. De zon scheen en dus een mooie week. Op vrijdagmiddag 15 april kwam auteur Julienne Brouwers haar nieuwste boek "Ziek van jou" signeren bij Bruna te Pijnacker. Hoe leuk was dat?
Ruim twee jaar geleden kwam haar laatste boek uit van Julienne Brouwers. Dubbel bedrog is meer dan 15.000 keer gelezen en stond nummer 1 op de Nieuw Talent Lijst. Dubbel bedrog stond maandenlang als bestseller op KOBO en is ook te beluisteren op Storytel. Inmiddels is het nu vertaalt naar het Engels. Om wereldwijd uit te geven door uitgeverij Bloomsbury. 

Korte bio over de auteur

Julienne Brouwers heeft Limburgse wortels, maar werd in 1980 geboren in Delft en rondde in 1998 het Gymnasium te Enschede af. Hierna ging zij Biomedische Technologie studeren in Eindhoven. Van 2004 tot 2008 werkte zij aan haar promotieonderzoek in Eindhoven waarbij zij één jaar aan Harvard Medical in Boston, VS doorbracht. Van 2009 tot 2011 werkte zij als onderzoeker bij een biotechnologisch bedrijf en woonde in Amsterdam. Sinds een jaar woont zij met haar man in Den Haag. Nachtdienst is haar debuutwerk. Dubbel bedrog is haar 2e boek. Voor de recensie klik je hier. Ziek van jou is haar 3e boek.

Een leuke ontmoeting

Om 14.00 uur zou Julienne aanwezig zijn bij Bruna. Iets na dit tijdstip kwam ze aangereden met de bakfiets vanuit Delft. Waar ze ook signeerde. Ik overhandigde haar een mooie bos gele tulpen, als kado voor het uitbrengen van het boek. Ze reageerde zeer blij en verrast. Julienne heeft inmiddels 4 kinderen en terwijl ze haar laatste boek schreef, gaf ze voeding aan de jongste telg. Een drukke periode, zo gaf ze aan. We kletsten nog wat en namen daarna afscheid. Natuurlijk wenste ik haar veel succes met haar nieuwboek. 

Gezien het mooie weer zocht ik een leuk terrasje om met de huisgenoten te genieten van het weer.

Het was een zeer leuke en geslaagde dag!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's BoekenReacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.