On the spot: Lianne Reijntjes- Kwetsbaar Verliefd

 


Lianne Reijntjes schijft heerlijke romantische verhalen. Zo ook deze KWETSBAAR VERLIEFD. Kijk je mee?


De Inhoud 

De gedreven, hardwerkende Gia gaat de hele zomer naar Barcelona en trekt in het vakantiehuis van haar vader. Een hele zomer vol zon, cocktails en knappe Spaanse scharrels, dat ziet ze wel zitten! Ze is niet uit op een serieuze relatie. Tot ze de intelligente en Nederlandse studenent Alex ontmoet, die twee jaar in Barcelona heeft gewoond en bijna afstudeert. Al gauw probeert Gia al die gevoelens van zich af te zetten, want ze valt normaal gesproken toch niet op oer-Hollandse jongens? Al helemaal niet op jongens die jonger zijn dan zij…⁠
Ondertussen wordt ze geconfronteerd met verschillende gebeurtenissen uit haar verleden, waardoor haar relatie met Alex en de band met haar vader onder druk komen te staan. Zal ze zich uiteindelijk toch kunnen openstellen voor de liefde?

De auteur

Lianne Reijntjes (1992) is auteur, blogger en ondernemer. Ze schrijft al sinds de basisschool en sinds ze een laptop kreeg voor haar opleiding schrijft ze non-stop (feelgood) verhalen. Samen met veertien andere auteurs maakte ze de zomerse verhalenbundel Zomerdromen (2020) en schreef ze het e-book Ik haat je (maar niet heus) (2020) dat gratis te downloaden is op haar website. In september 2020 is haar debuutroman Kwetsbaar verliefd verschenen in eigen beheer, die de shortlist van The Indie Awards behaalde voor 'Beste boek 2020'. In september 2021 is het lang gedroomde Opgescheept verschenen, het eerste deel van een trilogie, wederom in eigen beheer. Najaar 2021 verschijnt de dj-serie, een drietal novelles, bij uitgeverij Loft.

Binnenkort vertel ik je meer over het boek. Het leest al zeer prettig.

Hartelijke groeten 
Annette 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie