Binnenkort: Inge Spaan- Uitgespeeld- Spotlight & winactie

 Jaa, de tweede thriller van auteur Inge Spaan komt er aan. Zij maakte haar thriller-debuut met " Oververhit". Jaa, vanaf 15 oktober kunnen we gaan genieten van de 2e thriller van Inge Spaan. Hoe mooi is dat?

De auteur

Een accountant die een thriller schrijft? Het bestaat. Inge Spaan (1980) werkt sinds de afronding van haar studie accountancy in de beroepsgroep die door velen als één van de saaiste wordt gezien. Gelukkig kan ze haar creativiteit kwijt in het schrijven van boeken en korte verhalen. Haar debuut Oververhit verscheen in 2020 en werd door Biblion aangeraden voor lezers van Linda van Rijn en Loes den Hollander. 

Uitgespeeld is haar tweede thriller.

Het boek over Laura

Als Laura’s vader plotseling overlijdt, is het haar taak kleding uit te zoeken die hij in zijn kist zal dragen. Daarbij doet ze een ontdekking die ze liever niet had gedaan. Wat heeft hij te maken met de verdwijningszaak die volop in het nieuws is? Voor het oudere echtpaar dat van de aardbodem lijkt verdwenen, wordt het ergste gevreesd. Het blijkt om de ouders van Laura’s vroegere klasgenoot Rogier te gaan en Laura zoekt contact met de herrieschopper van twintig jaar geleden.
Laura’s collega Leendert besteedt een groot deel van zijn vrije tijd aan spelletjes in de digitale wereld. Zijn favoriete spel Klopjacht lijkt erg waarheidsgetrouw. Kan Leendert iets voor Laura betekenen in haar zoektocht naar de waarheid en kunnen ze samen een dramatische afloop voorkomen?

Winactie

Ik mag 1 exemplaar verloten, waarvoor dank aan uitgeverij Letterrijn.

Wat moet je hiervoor doen?

⭐Like en volg de facebookpagina van uitgeverij Letterrijn 

⭐Like & volg mijn facebookpagina, Birdy's Boeken 

⭐Volg mijn Instagram Birdy's boeken 

⭐Volg mijn blogpagina, dmv abonneren.

Geef een leuke reactie en doe allen graag mee! 

Deze winactie duurt t/m 15 oktober 2021

Veel succes!

Groetjes, Annette

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie