Gedeeltelijke coveronthulling-Eva Linden -Duisternis

Het nieuwste boek van auteur Eva Linden verschijnt in het voorjaar van 2022. In deze maand oktober onthult zij de nieuwe cover, in de vorm van kleine stukjes en een leuke winactie. Op diverse plaatsen op het internet vind je kleine stukjes van de cover  met een stukje tekst erbij. Verzamel deze allemaal, mwt de stukjes tekst  en stuur Eva Linden een bericht. Wedstrijd & winactie 

Jaa, hier is het stukje van de cover van de nieuwste spannende roman "Duisternis" van de auteur Eva Linden. Het stukje wat ik mag onthullen.

🌷

DeZevenZonderlingenCover

Het nieuwe boek gaat over zeven zonderlinge helden, die zeven delen van een kristal moeten vinden. Zo kunnen ze de wereld verlossen van de Duisternis. 

In deze maand oktober gaan we dus op zoek naar de gehele cover met de bijbehorende voorspelling. 

🌷

Mijn uniek stukje van de voorspelling zijn deze woorden: 'die worden bedreigd' (let ook op de hoofdletters en leestekens)

Mijn stukje van de cover is 'B6' en de woorden zijn deel n°32.

 Er zijn in totaal 42 stukjes te vinden, verspreid over het internet!

🌷

Winactie

Jullie moeten al de 42 stukjes zien te vinden om de cover te ontdekken én tevens om het raadsel te weten te komen. En mogen dat raadsel dan in een privébericht sturen naar:
 @EvaLindenAuteur via Facebook, Instagram, Twitter of TikTok om mee te doen aan de winactie waarbij je het boek kunnen winnen. 

Voorjaar 2022

Het spannende boek verschijnt in het voorjaar van 2022 bij uitgeverij Hamley Books:.

De flaptekst van Duisternis

In de derde generatie van het keizerrijk kreunt de planeet onder de druk van het kwaad. Op bepaalde plaatsen is de Duisternis zo groot dat de bomen sterven en de rivieren droog komen te staan. Hele soorten worden uit hun territorium verdreven of op een bloederige manier afgeslacht. Zeven onbekenden ontmoeten elkaar in herberg De Verdronken Scheper. Hoewel ze er verschillende levensstijlen op na houden, besluiten ze om samen het avontuur op te zoeken en keizerin Alessia te helpen in de strijd tegen het kwaad. Blijven de helden overeind in een wereld waar Duisternis heerst en waar de vijand op elk moment en in elke vorm kan opduiken? 

Vinden ze de sleutels die de deuren naar de oplossing van het raadsel openen? Overleven ze de gevaren van de kerkers en de bijhorende draken en andere monsters?

Doe mee aan de leuke winactie en stuur je oplossing naar Eva Linden. En wie weet ben jij de winnaar van dit mooie boek! 

Succes!

Hartelijke groetjes,
Annette Overvoorde
Birdy's Boeken 
 Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie