Nieuw: Het Moezelmeisje- Marelle Boersma

 Nieuw per 22 september: Het Moezelmeisje
Jaa, daar is de nieuwste thriller van Marelle Boersma. Whoop. Waar gaat deze over? Kijk je mee? 

Het Moezelmeisje

Emma wil haar geluk beproeven in het Duitse stadje Cochem. Ze heeft bedacht dat ze op de wijnboerderij van haar familie een prachtige alcoholvrije wijn kan gaan maken. Direct na aankomst wordt ze echter met twee misdrijven geconfronteerd. Houden deze twee zaken verband met elkaar? Of misschien zelfs met haar komst?

Over de auteur

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Na een heel rijtje thrillers over maatschappelijke misstanden gooide ze het roer om en begon aan een serie Ik-vertrek thrillers. De eerste 'Chateau de Provence' verscheen in 2018, Hierna is ze richting Sicilië vertrokken waar 'Ciao Sicilia' is ontstaan. Cornwall is de volgende bestemming. 

Eerder schreef Marelle verschillende thrillers over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers. 

Inmiddels zijn er al ruim tien thrillers verschenen, waaronder Nobody (2014), Moederziel (2013), en de bestsellers Ik volg je (2013) en Vals Alarm (2011) waarvan meer dan 100.000 exemplaren verkocht zijn Als schrijfdocent en schrijfcoach helpt ze aankomend schrijvers hoe ze hun verhaal op een pakkende manier kunnen opschrijven. 

Binnenkort vertel ik je meer. Hoe boek leest al zo spannend! 


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie