Scheurkalender 2022: De eerste zin * Een boekentip voor elke dag *

 


Uitgeverij Pelckmans stuurde mij deze leuke scheurkalender 2022.  Wat een prachtig exemplaar! Een boekentip voor elke dag, 

Intro

Zoveel boeken, zo weinig tijd, zuchtte Frank Zappa. Hij had de hulp van THIS IS HOW WE READ  duidelijk kunnen gebruiken. De scheurkalender geeft 365 belezen suggesties. Zo krijg je elke dag een prikkelende leestip.

This is how we read, bied je elke dag de openingszin van een grappig, ontroerend, meeslepend en of indrukwekkend boek. 

Wie zijn de makers van THIS IS HOW WE READ?

De makers van deze mooie kalender zijn 4 vrienden die dolgraag lezen en bloggen over boeken. Barbara, Eveline, Katrien en Kurt zijn de namen die hier achter zitten.

Elke dag een mooie boekentip

De cover van deze scheurkalender ziet echt prachtig uit. Hoe bedenk je zoiets moois. Op de voorkant vind je de eerste zin van een boektopper. Op de achterzijde van het zelfde blad, vind je meer uitleg over het boek en de auteur. 

Prachtig palet aan boeken

Het geheel is een prachtig palet aan boeken en auteurs. Zo vind je Eten, bidden en beminnen -Elizabeth Gilbert, Wie is bang voor Virginia Woolf- Edward Albee, Titaantjes- Nescio, Het glazen kasteel- Jeanette Walls, en nog vele anderen.  Ook veel voor mij onbekende titels, wat natuurlijk triggert om deze op te gaan zoeken en op mijn NTL- lijstje te noteren.  
Deze scheurkalender is reuze gevaarlijk voor je beurs

Naast het feit dat deze scheurkalender een prachtig exemplaar is, schuilt er een gevaar in. Misschien wel 2, vandaar de disclaimer op de achterflap.

1. THIS IS HOW WE READ  is niet verantwoordelijk wanneer je leeslijst monsterlijke proporties aanneemt.

2. Pas op voor je beurs, die vrij snel leeg kan raken, bij het lezen van al deze super mooie boekentips.

Waardering: 5 dikke sterren

Deze prachtige boeken- scheurkalender is werkelijk prachtig. Niet allen de vormgeving, maar zeker ook de inhoud. Met 365 mooie boekentips aan romans, thrillers, ed. Mogelijk wel veel te mooi om in te scheuren.

Een dikke mustread, voor boekfanaten! 


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken blog


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie