Jolanda Pikkaart- Ik heb altijd schrijfinspiratie -De recensie

Recensie

Titel: Ik heb altijd inspiratie
Auteur: Jolanda Pikkaart
Uitgeverij: Droomvallei
Genre: Doeboek/ handboek
Uitgave: 2021

Met dank aan uitgeverij Droomvallei, voor dit exemplaar


Een superleuke & kleurrijke inspiratiegids! 

 Heb jij altijd inspiratie of kan je wel een handje gebruiken? Jolanda Pikkaart helpt je graag. Met haar nieuwe boek "Ik heb altijd inspiratie" geeft ze tips en trucs, oefeningen en gouden regels, waardoor jij dadelijk bruist van energie en inspiratie. Kijk mee!

De cover is er een die direct opvalt. Een groene achtergrond en een foto van Jolanda Pikkaart in vrolijk geel. Dat valt goed op.Jolanda Pikkaart is een kleurrijke schrijfcoach en nog veel meer. Ze schrijft boeken & blogs en geeft diverse trainingen rondom dit onderwerp. In 2018 werkte ze samen met Esther van der Ham aan De Boekplanner. Een boek en planner. 

Voor het schrijven van een boek (of blog) heb je niet alleen een planner nodig. Alles begint bij de start: de inspiratie. 

Het inspiratieboek telt 184 bladzijdes. Naast tips & trucs is het gevuld met leuke illustraties en foto's. Aan het eind van elk hoofdstuk of item vind je een leuke opdracht. 

Jolanda Pikkaart heeft als inspirator en motivator veel inspiratie nodig. Zelf haalt ze dit met name uit de natuur. Dan stromen de ideeën binnen. Soms is het wat veel allemaal en moet je dit stroomlijnen of doelen stellen. Pikkaart legt uit hoe je dit kan aanpakken.  

Haar jarenlange ervaring heeft Pikkaart gebundeld in dit mooie naslagwerk. Zij heeft altijd inspiratie, vertelt ze de lezer in het boek. Wat is inspiratie nu precies? Hoe krijg je inspiratie? Met name het openstellen voor dingen en leren loslaten hoort daar zeker bij. En vooral durf & doen!

Maak gebruik van de seizoenen en gebruik vooral al je zintuigen. Dat is de boodschap in een notendop.

Conclusie

Jolanda Pikkaart heeft een zeer mooi en inspirerend handboek geschreven. Het zal veel lezers de juiste inspiratie geven die zij nodig hebben. En nog veel meer.

Waardering  5 dikke sterren

Superleuk boek, waar je gewoon helemaal
blij van wordt. Om heerlijk in te bladeren en te stoppen bij het item waar jij dan aan toe bent. Geweldig! 
Jolanda Pikkaart behoort tot de kleurrijke schrijvers en project van en voor auteurs, die net iets meer willen maken van hun boek. . Voor meer, klik hier. 

Hartelijke groetjes,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog 

Juni 2021Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie