Nieuw in juli: Esther Verhoef

 ~Nieuw

Titel: De Nachtdienst
Auteur: Esther Verhoef
Uitgeverij: Prometheus
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 6 juli 2021
In juli verschijnt de nieuwe thriller van Esther Verhoef. De nachtdienst. Kan jij ook niet wachten tot je hem in je handen hebt? 

De inhoud

Een mysterieuze patiënt verstoort je nachtdienst. Nu ben je nooit meer veilig.

Dierenarts Emma van Eerd woont met haar veertienjarige dochter boven de praktijk. Tijdens een nachtdienst dwingen twee gemaskerde mannen haar een levensreddende operatie uit te voeren op hun zwaargewonde vriend. Emma zet alles op alles, zich er niet van bewust dat dit nog maar het begin is.


Esther Verhoef

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste auteurs van Nederland. Van haar psychologische thrillers werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Verhoef won tweemaal de Zilveren Vingerafdruk/ Crimezone Thriller Award, eenmaal De Diamanten Kogel en eenmaal de NS Publieksprijs. Genomineerd was zij viermaal voor de NS Publieksprijs, driemaal voor De Gouden Strop, viermaal voor de Zilveren Vingerafdruk/Crimezone Thriller Award en viermaal voor De Diamanten Kogel.

Naast haar psychologische standalones schrijft Verhoef ook psychologische actiethrillers onder het pseudoniem Escober, samen met Berry Verhoef. Voor weekblad Margriet verzorgde zij jarenlang een tweewekelijkse column. Een deel van haar columns is gebundeld in Wonen op vakantie  (2007) en Is uw man al af?  (2011).

In 2014 werd Verhoef wederom genomineerd voor De Gouden Strop, ditmaal voor haar boek De kraamhulp. Voor deze thriller (haar achtste) won Verhoef in oktober van dat jaar de Hebban Crimezone Award.

Ook buiten het thrillergenre maakt Verhoef grote indruk. Samen met Daniëlle Hermans schreef zij Stil in mij (2014), het schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door nonnen binnen de Rooms-Katholieke Kerk, gebaseerd op interviews die Verhoef en Hermans met tientallen slachtoffers hadden.

Verhoef schrijft ook onder het pseudoniem Marique Maas. Onder dit pseudoniem wil ze in alle vrijheid het genre van het erotische boek verkennen.


Binnenkort vertel ik je meer over dit boek!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie