Nieuw: Roadtrip naar Nergens- Barbara de Smedt

Jaa, kijk daar is hij dan:
💛 ROADTRIP NAAR NERGENS.
van auteur Barbara De Smedt - Auteur . Oehh, wat een prachtige cover is het! 💛.
Jaa, hij is er: De roadtrip naar nergens. Als groot fan van de boeken van Barbara de Smedt, is dit weer een echte verrassing. Op 5 juni uitgekomen. Wat een prachtige cover. Uitgeverij Hamley Books maakt er altijd een prachtig boek van, want het oog wil ook wat:)

Het verhaal

Wanneer Michelle Deckers ervan overtuigd is alles kwijt te zijn, stapt ze in haar oude Volvo en vertrekt. Bestemming: onbekend. Aan de Portugese kust ontmoet ze Isa, een Française die samen met haar dochtertje rondtrekt. Hun prille vriendschap wordt meteen op de proef gesteld: op het strand spoelt het gruwelijk verminkte lichaam van een man aan. Wat is er met hem gebeurd? En waarom gedraagt Isa zich plots zo vreemd? Dan valt er een tweede dode, geen onbekende deze keer. Voor Michelle het beseft, begint de gevaarlijkste rit van haar leven.

De auteur

De Antwerpse auteur Barbara De Smedt wilde als kind al ‘schrijfster’ worden, maar dromen blijven dromen tot je ze begint te leven. Dat gebeurde toen een vriendin vroeg of ze niet samen een boek konden schrijven. Het boek was een succes en de 'schrijfster' was geboren.

​In 2020 verscheen haar thriller debuut 'Alleen' dat positief werd ontvangen in België en Nederland.

Ondertussen emigreerde ze met haar gezin naar de mooie Portugese kust waar ze lange strandwandelingen maakt met hond Luìs.

Onderdeel van het duo J.B. Ocean

J.B. Ocean is een auteursduo uit Antwerpen, België. In 2020 werd hun roman 'Blauw' door uitgeverij Hamley Books gepubliceerd en momenteel werken de dames aan hun nieuwe boek. 

Net als 'Blauw' mag je uitkijken aan een hartverwarmend verhaal. Verschijnt in mei 2022.


Ik kijk erg uit naar Roadtrip naar nergens, en zal je snel op de hoogte houden! 


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie