Nieuw: Oscar van Yvonne Franssen

Binnenkort in de winkel!

Titel: Oscar
Auteur: Yvonne Franssen
Uitgeverij: Futuro Uitgevers
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 24 juni 2021

Futuro Uitgevers stuurt deze binnenkort naar mij toe, waarvoor dank! 

Yvonne Franssen is een van mijn favoriete auteurs. Zij is een echte verhalen verteller. Het lijkt alsof ze zo uit haar mouw te voorschijn komen. Zo prachtig. Als je in een van haar boeken begint, zit je er direct helemaal in. En dat is erg knap. 

Dus ja, "Oscar", er wordt op je gewacht! 

Over Oscar

“Mijn hart staat stil. Ik heb de tegenwoordigheid van geest om de motor uit te zetten. Daan kijkt verstoord op. ‘Waarom rijden we niet?’ Ik negeer hem. Ik staar via de achteruitkijkspiegel naar de plek op de achterbank waar ik twee minuten geleden de Maxi-Cosi met Oscar erin in de gordel heb vastgeklikt. De Maxi-Cosi staat nog keurig op zijn plek. Leeg. Op de achterbank ligt een spijkerjasje van Daan, meer niet.”

In de psychologische thriller Oscar verandert Ilses leven in een ware nachtmerrie als haar vier maanden oude zoontje Oscar op klaarlichte dag verdwijnt. Een grootscheepse zoekactie wordt op touw gezet en al gauw lijkt er een verband te bestaan met een moordzaak en de mysterieuze verdwijning van een baby uit het verleden. Maar welke rol speelt Ilse zelf in deze kwestie? En wat heeft de rechercheur die de zaak onderzoekt te verbergen?

Over de auteur Yvonne Franssen

Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Zij behoort tot 1 van mijn favorieten. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen en versjes. Ze schreef jarenlang een maandelijkse column voor de website ikleesliteratuur.nl, en wist bij schrijfwedstrijden met haar verhalen diverse prijzen en publicaties in de wacht te slepen. In 2011 verscheen haar eerste thriller Talio, een jaar later gevolgd door De genius

In 2013 schreef ze ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek de minithriller Mysterie aan de Maas. In 2017 maakte Yvonne met de versjesbundel #omazegt een uitstapje buiten het thrillergenre, waarin ze echter terugkeerde met haar vierde thriller Schaduwen die in augustus 2018 bij Futuro Uitgevers verscheen. Daarmee had ze de smaak weer flink te pakken, want op 11 september 2019 verscheen haar vijfde thriller Kamer 305

Op 24 juni 2021 verschijnt de psychologische thriller Oscar, die eveneens wordt uitgegeven door Futuro Uitgevers en nu al overal te bestellen is.

Ik kan bijna niet wachten op deze "mooiert", heb jij dat ook!?


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie