Nieuw verschenen: Anja Feliers- Carte Blanche

Nieuw verschenen

Titel: Carte Blanche
Auteur: Anja Feliers
Uitgeverij: Van Halewyck Uitgeverij
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 11 November 2020
Beste lezers,

heb je ook zo een zin in deze thriller? De auteur, Anja Feliers, behoort zeker tot mijn favorieten. De schrijfstijl is erg prettig en het verhaal wordt mooi opgebouwd. Dus ik keek er al erg naar uit, om Carte Blanche te mogen lezen. Binnenkort vertel ik je meer.

De auteur:

Anja Feliers volgde een bacheloropleiding Nederlands te Hasselt. Haar debuutroman, Donkere kamers, ontstond toen ze een roman schreef over de ziekte en het overlijden van haar moeder, een gebeurtenis die haar op elfjarige leeftijd zwaar geraakt had. De eerste versie was echter te persoonlijk voor uitgave en de schrijfster herwerkte het tot een fictief verhaal. Feliers woont met haar gezin in Eigenbilzen.

Over het boek:

Saar weet wat ze verbergt. Dat ze haar leven mooier laat uitschijnen dan het in werkelijkheid is. Niemand beseft wat zich écht in haar gezin afspeelt. Niemand begrijpt dat ze de lakens deelt met de vijand. Maar ze heeft geen keuze. Wat ze deelt met hem schept een band die ze onmogelijk kan verbreken. Toch vreet de relatie aan haar, elke dag meer en meer. Wanneer ze ten einde raad contact zoekt met psychologe Kathleen Verlinden, ondervindt die al snel dat Saars schreeuw om hulp dringender is dan zij zelf beseft.

Ook Kathleens leven komt volledig op zijn kop te staan wanneer een vrouw uit haar verleden onverwachts opduikt en oude wonden openrijt. Spreekt de vrouw echt de waarheid of speelt zij een verraderlijk spel?

Anja Feliers is een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Haar reeks rond psychologe Kathleen Verlinden blijft fascineren en trekt nog dagelijks nieuwe lezers aan. Carte Blanche is de 10e thriller met Kathleen in de hoofdrol.

Meer boeken over Kathleen Verlinden:

1.      Hou van mij!
2.      Laat me los
3.      Vergeet mij niet
4.      Vergeef me
5.      Zuur
6.      Kwijt
7.      Femme fatale
8.      Het perfecte meisje
9.      Gebroken glas
10.    Carte blanche

De serie met Caro Westerhof:

1.      Wat hij mij zei
2.      Huid tegen huid


Ben je ook zo benieuwd naar dit boek? Geef dan je mailadres door aan de rechterkolom, om niks te missen van dit blog. 

Binnenkort vertel ik je meer over deze thriller!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog


Tijdens de online boekpresentatie van Carte Blanche
 

 

 

 

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie