Nieuw: Linda Jansma- In eigen hand

 Nieuw & Nu in de winkel 


Titel: In eigen hand
Auteur:Linda Jansma
Uitgeverij: De Crime Compagnie
Genre: Thriller/ Spanning
Uitgave: 2 september 2020
Beste lezers,

Het was even wachten, maar vandaag 2 september is het zover!

Ja, vandaag is hij verkrijgbaar: de nieuwste thriller van Linda Jansma: IN EIGEN HAND. De cover ziet er al spannend uit. Kijk mee.

De auteur

Linda Jansma (1967) is een Nederlandse schrijfster van korte verhalen en thrillers, geboren en getogen in Amsterdam. Ze verhuisde als puber naar Almere en is daar nog steeds woon- en werkzaam. Ze debuteerde in 2010 met Caleidoscoop  waarvoor ze de Schaduwprijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut kreeg. Haar vierde thriller, Schuilplaats, werd in 2013 uitgeroepen tot Beste Vrouwenthriller. 

Jansma werd meermaals genomineerd voor de Crimezone Thrilleraward, en stond ook op de longlists van de Diamanten Kogel en de Gouden Strop.

Over het boek

IS HET EEN ONGELUK? OF OPZET? 

Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. Ze besluit een eigen recherchebureau te beginnen.

Dan klopt voormalig hoofdinspecteur Ferry Akkermans bij haar aan voor hulp. Zijn zoon is verongelukt toen hij tegen een boom reed, maar Ferry twijfelt aan het onderzoek van zijn ex-collega’s. Was het wel een ongeluk?

Meer van het boek weten, of alvast even in kijken? klik hier. 

Zodra ik het boek gelezen heb laat er er meer van weten! 

Fijne dag!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie