Bookhaul van de gehele week nummer 17 - wauw!

Whoop: Mooie boekenpost in week nummer 17
Beste lezers,

De postbode had het erg druk vorige week. Er kwam een hele stapel. Wow!
Kijk je mee. Binnenkort staan de recensies op dit blog. Maar gezien deze stapel, kan het nog even duren! 
 #1 Jeugd-post van uitgeverij Godijn

Alice Bakker- Jouw spel, mijn regels 
Mark de Groot- Het zoekavontuur naar Geenhoorn
Lieve van den Berg- Juf Zebrahoed

#2 Jeugd-post van Billy Bones

Michael Reefs- De tempeljagers:


Wanneer broers Noah en Finn op onderzoek uitgaan
in de reusachtige kelder van Chateau Ravenhorst,
vinden ze een oeroude landkaart. Deze toont het

mysterieuze en onvindbare eiland Kivamba.

#3 Marieke Damen- Stilleven -Uitgeverij Letterrijn

Kunstenares Monica wordt door haar zus Manuela benaderd om een portret van haar te schilderen. De zussen hebben echter twintig jaar geen contact met elkaar gehad. Wat is er gebeurd dat hen uit elkaar heeft gedreven?#4 Thisha neve & Ellie Norden- Kijk zo gaat dat! - Uitgeverij Futuro


In het leven van jonge kinderen gebeuren veel nieuwe dingen. Sommige leuk, maar ook best spannend, zoals een vakantie, naar de kapper of uit logeren.


In Kijk, zo gaat dat! vind je voor de meest voorkomende situaties en gebeurtenissen aansprekende verhalen voor jonge kinderen. Voor jou als ouder of professional geeft Tischa Neve bij elk verhaal tips waar je op kunt letten en hoe je je kind het beste voorbereidt of helpt bij gebeurtenissen. 
#5 Eugeen Van Aerschot- Een kras op haar ziel- Uitgeveri jKramat
Karen Meulenberghs is dertig. Als journaliste schrijft ze voor het weekblad Parels reportages over verre vakantiebestemmingen.
Al acht jaar is ze gehuwd met Paul Smolders. In de ogen van collega’s en vrienden zijn Karen en haar man het perfecte stel. Maar telkens wanneer Paul romantisch wil zijn, blokkeert Karen.  Wat veroorzaakte dit?
#6 Daphne van Rapenburgh- De viool van de vijand

Daphne van Rapenburgh brengt met 'De viool van de vijand' een oorlogsverhaal over een gezin dat niets méér wil dan een prettig leven leiden.
#7 Renee Kaptein- Waarom we huizen bouwen

De uitgeverij Ambo-Anthos had het boek verpakt als een ware caravan. Zo geweldig leuk. 

In Waarom we huizen bouwen van Renée Kapitein is Anna op weg naar een housewarming als ze strandt in en afgelegen restaurant. Daar ontmoet ze Bor. Hij kampeert op een parkeerplaats, beter gezegd: hij staat in een rij van caravans, campers en tentjes voor een leeg stukje grond, op misschien wel het allerwinderigste stukje van de stad. Hij mag er een huis bouwen. een begin van een heel groot avontuur.#8 Marja Visscher- De dame van het Voorhout

Wauw, wat een pracht van een cover. Wow!


'De dame van het Voorhout' in deze historische roman van Marja Visscher is Johanna van Coesvelt (1684-1768). Ondanks haar ietwat simpele komaf trouwde zij in 1726 met raadspensionaris Simon van Slingelandt. Ze werkt op dat moment als huishoudster in zijn paleis aan het Korte Voorhout.

Wat een geweldige week! En nu snel aan de slag...uh, met welke zal ik beginnen? Ik houd je op de hoogte, dus stay tuned!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie