Nieuw: Titia Schut - Sprong in het diepe

Nieuw & in the spotlight:

Titel: Sprong in het diepe

Auteur: Titia Schut

Uitveverij: Droomvallei

Genre: Thriller

Uitgave: April 2021

Met dank aan uitgeverij Droomvallei
Titia Schut is een kleurrijke schrijver. Ze nam deel aan het leuke project van uitgeverij Droomvallei. Waarbij een aantal auteurs en een schrijfcoach hun krachten bundelen om hun verhalen nog beter te krijgen. Hoe mooi is dat ? 

De auteur aan het woord

"Als puber schreef ik gedichten en korte verhalen. Jarenlang had ik het te druk met werk en gezin, maar in 2012 ben ik weer begonnen met creatief schrijven. Vanaf januari 2014 schrijf ik maandelijks columns in de regionale krant ZichtOp Amersfoort. Mijn eerste kort verhaal dat gepubliceerd is heet Grote zus en dat is verschenen in de waddenbundel Aangespoelde verhalen. Mijn psychologische thriller Sprong in het diepe is in april 2021 verschenen en in oktober prentenboek Tom en Streepje (tekst van mij en illustraties van Anita Kok)".


Het verhaal

Wanneer het leven van Adeline ineens op zijn kop staat en alles mis lijkt te gaan, ontmoet ze de aantrekkelijke John. Als tijdverdrijf pakt ze het parachutespringen weer op en met John gaat ze zelfs basejumpen. Maar is hij wel te vertrouwen? En wat is er toch met die vrouw gebeurd waar niemand bij het basejumpen over wil praten?
De zoektocht naar antwoorden wordt voor Adeline letterlijk een sprong in het diepe.

Genoten van dit spannende debuut. Lezen tot je de afloop weet.
Cecile Koops

Een duizelingwekkend angstaanjagend debuut, over een dilemma op grote hoogte – Remda Spoelstra dichter en kunstenaar

Thrillerdebuut van Titia Schut, één van de kleurrijke schrijvers. Titia woont met haar man en twee kinderen in Amersfoort. Ze houdt van spannende boeken en van schrijven. Na een gedichtenbundel, een kort verhaal en het jarenlang schrijven van columns is het tijd voor een thriller.

BEN JE OOK ZO NIEUWSGIERIG?
IK ZEKER WEL.

Hartelijke groetjes 
Annette 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie