3x Nieuw & Spannend; waar kijkt deze Birdy naar uit?

De nieuwe zomerfolders zijn weer uit. Jawel, ook die van de uitgeverijen. Welke boeken komen er op jouw NTL-lijst erbij? 

Hier 3 mooie tips, so let's go!






Op 17 mei is verschenen: Onbreekbaar, geschreven door Marieke Damen

Psychologische thriller van ThrillZone Award-winnaar, voor lezers van Saskia Noort, Esther Verhoef en Marion Pauw.

Alexandra is een succesvolle zakenvrouw, maar in haar relatie met Maarten niet meer gelukkig. Ze besluiten een pauze te nemen om uit te zoeken wat ze nog voor elkaar voelen. Alexandra vertrekt met hun zoontje Max naar hun vakantiehuis aan de rand van de Veluwe. Al snel na aankomst wordt ze ontvoerd; Max blijft alleen in het huis achter…

Demi is een tiener vol toekomstdromen. Totdat ze zwanger raakt. Na een consult bij de abortuskliniek wordt ze klemgereden en in een busje gesleurd…

Alexandra en Demi kennen elkaar niet, maar worden samen gevangengehouden in een kamer die ze de ‘papegaaienkooi’ gaan noemen. Wie houdt hen daar? Waarom? En kunnen ze nog ontsnappen?





Per 24 mei 2022: Paul Cleave- Kinderspel

In Kinderspel van internationaal bestsellerauteur Paul Cleave komt een goedbedoelde grap van misdaadschrijverskoppel Cameron en Lisa Murdoch hun duur te staan. Hun zoon verdwijnt en de Murdochs staan bovenaan de verdachtenlijst.

Tijdens de tournee ter promotie van hun boek grappen de succesvolle misdaadschrijvers Cameron en Lisa Murdoch dat niemand zo goed met een misdaad weg zou kunnen komen als zij – het is tenslotte hun werk. Dus als hun 7-jarige zoon Zach vermist wordt, vragen de politie en het publiek zich natuurlijk af of ze eindelijk hebben besloten te bewijzen wat ze al die tijd hebben gezegd; proberen ze aan te tonen hoe ze de perfecte misdaad kunnen plegen?

Een razend tempo, een ingenieus plot vol wendingen, geweldige personages, spanning, humor en emotie – deze thriller heeft het allemaal.





Per 14 juni volgt: Gewetenloos geschreven door Karin Slaughter

Emily Vaughn maakt zich op voor de belangrijkste avond in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En vanwege dat geheim is ze aan het einde van de avond dood.

Bijna veertig jaar later krijgt Andrea Oliver haar eerste opdracht als politiecommissaris: een rechter beschermen die met de dood wordt bedreigd. Maar Andrea's focus ligt niet zozeer op de rechter, als wel op een onopgeloste zaak in dezelfde stad. Sinds ze Emily Vaughns naam voor het eerst hoorde, kan ze de brute dood van het meisje maar niet uit haar hoofd zetten. Niemand is ooit veroordeeld en de moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Nu Andrea een andere zaak als dekmantel heeft, krijgt ze de kans om erachter te komen wat er die avond echt is gebeurd...

Dit belooft heel wat, deze boeken ligt al klaar. Ik vertel je natuurlijk binnenkort meer, over deze spannende pageturners. Zijn het de musthaves zoals wordt beloofd?...binnenkort weet je het!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.