Nieuw: Monica Haak- Voor verdriet heeft niemand tijd-blogtour #1

Blogtour

Titel: Voor verdriet heeft niemand tijd
Auteur: Monica Haak
Uitgeverij: Hamley Books
Genre: Young Adult 
Leeftijdsklasse: 16 jaar
Uitgave: 25 september 2020 Beste lezers,

Wat heeft Hamley Books weer een talent aangetrokken en wat een topper van een boek is dit. Hartbrekend en hartverwarmend tegelijk!

Allereerst: wie is Monica Haak?

De vierentwintigjarige Monica Haak woont in Nederland, maar evengoed in de ontelbare werelden die zich in haar hoofd afspelen. Al van jongs af aan schrijft ze verhalen en ademt ze inspiratie in voor opkomende verhalen.*

Naast haar passie voor schrijven, heeft Monica ook jaren óver boeken geschreven op haar blog My Perfect Book Life. Ze plaatst zo nu en dan video’s op haar gelijknamige YouTube-kanaal en is actief op haar boekige Instagram. Verder is ze dol op dansen, yoga en toneelspelen. Voor haar werk is ze vaak ook met boeken bezig. Ze is namelijk orthopedagoog, werkzaam in de onderwijssector, waar ze naast het onderzoeken van o.a. leerproblematiek ook dyslexiebehandelingen geeft aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Haar eerste boek: Fatale beloftes

In september 2017 publiceerde ze haar eerste boek “Fatale Beloftes”, een emotioneel verhaal over twee meisjes die elk een zwaar verlies lijden en elkaar vinden op het moment dat ze met dat verdriet leren omgaan. Fatale Beloftes werd in eigen beheer uitgebracht en werd tweede in de Indie Awards van dat jaar.

Opnieuw uitbrengen

In 2019 kwam Monica in contact met Hamley Books, waar de gesprekken al snel gingen over het bovenvermelde boek. Daarop besloot Hamley om dit boek opnieuw uit te brengen in een gewijzigde vorm. Zo werd de inhoud grondig aangepast, werd er een nieuwe cover gemaakt, en kreeg het verhaal een nieuwe titel die  ontstond na een fijne brainstorming sessie.

 “Voor verdriet heeft niemand tijd” is een pakkende hedendaagse Young Adult geworden met zeer veel emotie en vooral pure vriendschap.

Mooie blogtour

Van 17 september tot en met 10 november is er de blogtour van "Voor verdriet heeft niemand tijd". Zo kan je op diverse sociale media en blogs meer te weten komen over dit boek. En wat de lezers er van vonden. 

Mogelijk ligt het boek dan ook wel snel in jouw boekenkast, want het is een ware mustread!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


*bron: de website van Hamleybooks
Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie