Nieuw: Liz de Zwart- De babysitter

Nieuw!

Titel: De babysitter
Auteur: Liz de Zwart
Uitgeverij: Loft Books
Genre: Spanning
Soort: Ebook
Uitgave: Oktober 2020

Vandaag ontvangen van uitgeverij Loft Books, waarvoor dank!  
Beste lezers,

Vandaag ontvangen. Kijk nou toch, wat een spannende cover. Ze worden steeds mooier, de ebooks van Loft Books! Hmm, hier heb ik reuze zin in, een beetje spanning in nooit weg in deze Corona tijd. Kijk je mee, waar het over gaat?
Dan lees je later mijn recensie!

De auteur

Liz de Zwart (1981) werkt en woont in Amsterdam, samen met haar hond Max. Ze trekt zich regelmatig terug in een huisje in de bossen om te wandelen, lezen en schrijven.

De inhoud

De babysitter van Liz de Zwart is een psychologische thriller vol onderhuidse spanning. Aan wie zou jij je gezin toevertrouwen?

Simone en haar man hebben twee kinderen. Toen ze zwanger was van haar dochter, zeven jaar geleden, is ze gestopt met werken omdat de druk haar te veel werd. Nu wil ze weer beginnen. Ze kan meteen aan de slag bij haar vroegere werkgever en schakelt een babysitter in. Die extra hulp in huis is een uitkomst: babysitter Elin springt in wanneer Simone moet overwerken en regelt ook meteen het avondeten.

Toch raakt Simone almaar meer in de war. Ze vindt spullen terug op vreemde plekken en lijkt geplande familieafspraken te vergeten. Stug zet ze haar werk voort en probeert ze haar draai te vinden in haar nieuwe rol, totdat de situatie uit de hand loopt… Wordt de druk haar net als vroeger te veel, of speelt er iets anders?

Door uitgeverij Loft Books

Loft Books is een Nederlandstalige e-only uitgeverij. Ze brengt unieke, toegankelijke easy-reads en thrillers in uitsluitend digitale uitgave: alle titels verschijnen enkel als ebook en/of audiobook tegen scherpe prijzen.

Meer informatie vindt u op www.facebook.com/loftpublishing en www.instagram.com/loftpublishing.

Blijf op de hoogte

Als je aan de rechterkant van dit blog je mailadres in klopt, dan komen de recensies en mooie boekberichten vanzelf in je mailbox en hoef je niks te missen. 

Binnenkort volgt hier de recensie!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

22-10-2020

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie