Nieuw: Mattias Edvardsson - Goede buren-

Leesclub: Sterrenthriller-leesclub LIVE

Titel: Goede buren
Auteur: Mattias Edvardsson
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 13 oktober 2020
Beste lezers,

Scandi-crime, ik lees het graag! Ik kreeg een mail van uitgeverij Luitingh Sijthoff: gefeliciteerd, je bent deelnemer aan de Sterrenthriller leesclub, voor NIEUWE BUREN. Hoe geweldig is dat?

De auteur

Mattias Edvardsson is een schrijver en docent uit Trelleborg, Zweden. Hij is de auteur van drie eerdere romans en twee boeken voor jonge lezers. Zijn break-out psychologische suspense-roman Een bijna normaal gezin werd in de zomer van 2018 door Forum gepubliceerd en is uitgegroeid tot een grote bestseller.

Edvardsson woont met zijn gezin in Löddeköpinge, Zweden. 

Auteur van Een heel gewoon gezin


Ze zijn een heel gewoon gezin: 

Adam, predikant en getrouwd met advocate Ulrika, en hun 19-jarige dochter Stella. Ze leiden een gerieflijk leven in een villawijk. Tot Stella wordt gearresteerd op beschuldiging van moord. Een fascinerend moreel dilemma ontvouwt zich, want Adam gelooft in zijn dochters onschuld. Ulrika denkt echter dat ze iets verbergt. En Stella? Wat is haar kant van het verhaal? Hoe goed kennen deze ouders hun kind, en hoe goed kennen ze elkaar? Hoe ver gaan ze om haar te beschermen?


Het verhaal van goede buren


Micke en Bianca Andersson verhuizen naar een idyllische buitenwijk van Stockholm die perfect lijkt voor hun gezin. Maar als ze hun buren leren kennen, komt er langzaam een gevoel van onbehagen op. Als Bianca ernstig gewond raakt, lijkt het in eerste instantie een tragisch ongeluk. Terwijl ze worstelt voor haar leven in het ziekenhuis, groeit de twijfel bij de politie en de buurt.

Micke heeft altijd in gerechtigheid geloofd. Maar wat gebeurt er als de enige uitweg lijkt te zijn om het recht in eigen hand te nemen?


Sterrenthrillers Leesclub

Afgelopen woensdagavond werd het boek gebracht door de pakketjesman. Hij heeft het maar druk, met al die deelnemers. Dus nu aan de slag met het vooruitlees-exemplaar. En op 13 oktober achter de pc, voor de online LIVE leesclub. Zo leuk! 

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte!

Fijne dag en groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie