Esther Verhoef Meet & Greet 6 februari 2020

Naar Amsterdam! Beste lezers,

Donderdagmiddag 6 februari was een superleuk boekenfeestje. De Meet & Greet Esther Verhoef, in het teken van haar nieuwste boek: Labyrint. Plek van bestemming was: Amsterdam, Pulitzer Hotel. We werden erg verwend, kijk mee!Birdy's Boeken


Meet & Greet Esther Verhoef

Heerlijke middag in Amsterdam! 🌷 Het was zo leuk. Eerst metro, trein en tram, de tram had een oponthoud, gelukkig waren we ruim tevoren vertrokken. Na het wachten tot de trams weer door mochten, ging het zijn gangetje.

Eerst langs hotel Victoria, je weet wel.. Het hotel dat om dat solohuis is gebouwd. Is een mooie film van.
Toen door de binnenstad, omg! Wat een mierennest met souvenirshops..en meer gekkigheid. Aantrekkelijk? 😍 Niet echt.

Eenmaal uitgestapt even vragen welke richting en daar was hotel Pulitzer..whoop! Erg mooi van binnen. Na een kopje ☕ zagen wij daar Charlotte, wat leuk! Ik keek nog uit naar meer bekenden.. Maar helaas. 😳. 

We werden welkom geheten, en kregen een heerlijk drankje. Esther Verhoef werd geïnterviewd. Interessante vragen kwamen voorbij. Haar nieuwste boek is een verzameling van alle verhalen, met 2 nieuwe daarbij. Het verhaal Labyrint is een klein beetje spooky. Dat is geheel nieuw voor Verhoef, maar oh zo leuk. Zo vertelde ze, dat als je normaliter bij een muur staat, deze dus een soort grens aangeeft. Je kan er niet voorbij, met zweverige verhalen kan dat wel. Het kan gewoon de muur voorbij. Verder naar een nieuwe ruimte. Heel bijzonder. 

⭐ Esther vertelde haar publiek dat ze elke dag bezig is met schrijven. Ze komt dan in een soort glow. De volgende dag leest ze een laatste stuk weer over maakt verbeteringen en schrijft weer verder. Daarbij luistert ze graag naar speciale muziek. Soms op de repeat-stand. Zo blijft ze in haar concentratie. Ook haar man schrijft mee. Verhoef is veelal van de kop en staart. Haar man is meer van de dialogen. Door een goede samenwerking, komen de mooie verhalen tot stand. En dat is erg mooi. 

⭐ Na het interview was er tijd voor taart. Een prachtig groene taart werd aangesneden. Ieder kreeg een heerlijk stukje. De ober had het er naar druk mee. Inmiddels liepen er al veel lezers naar de tafel, waar Esther Verhoef de kado- boeken ging signeren. Marc koos voor een dwarsligger en ging oom op de foto, hoe stoer is dat!  Nadat er twee groepsfoto's werd gemaakt, een voor de Hebban-winnaars en een voor de Libelle winnaars, waaiers de groep uit en gingen wij huiswaarts.

⭐ Het was een toffe middag.Bedankt Ambo Anthos, en medewerkers, Libelle Leest en Hebban, voor deze mooie middag! 

Fotogalerie


Nogmaals bedankt Ambo Anthos! En bijzondere groetjes aan Charlotte Veltman & Kanta. Het was superleuk!  

Op naar het volgende boekenfeest..want dit was weer genieten.

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie