Boekenpost #3: unboxing Blogtourpakket Hamley Books

Voor de Blogtour van Hamley Books, Het verlaten huis, kwam deze mooie boekenpost!


Birdy's Boeken


Beste lezers,

Meedoen met een Blogtour is altijd een feestje. Met meerdere bloggers een boek lezen en recenseren, wauw! Bij Hamley Books is het altijd dubbel feest. Naast het boek stuurt Hamley ook mooie gadgets mee. Soms ben je daar gewoon heel even stil van. Wat een verrassing en het feest moet nog beginnen.1. De doos

Yes! Daar kwam de postman, met het pakketje. Mijn blogtour komt online op 22 maart, dus we hebben nog even. Maar toch dringt de tijd. Deze gaat zo maar voorbij, geziene r ook nog andere leesopdrachten zijn. Puur hobby, maar oh zo leuk. En voor je het weet is het zover. Het begint allemaal bij de postman. 

2. De brief

Hamley Books verwelkomt zijn lezers, met een leuke brief. Het logo is een poes, het is kat Hamley. Soms wandelt hij tussen de boeken door, of komt voor in de boeken zelf. Een mooi detail. Naast logo is hij dus ook een soort mascotte. Mogelijk een geluksbrenger voor de gehele blogtour3. Openen van de box

Het is altijd spannend, zo'n grote doos. Wat zal het geven? Wat zit er in? Bij het openen, keer een lieve poezensnuit mij aan. Hamley zat opnieuw in de doos verstopt. Dit keer als onderzetter. Wat superleuk!

Dan, een groter blauw ingepakt pakje. en daar is hij dan, het mooie hardcover boek. Het ziet er al heel indrukwekkend uit. Niet alleen aan de buitenkant wordt veel werk verricht. ook de binnenkant wordt zeker niet. vergeten. Het is helemaal af. 
4. De gehele inhoud

Wat een prachtig tafereel. Het mooie boek, de lieve poezensnuit erbij. De Hamley-brief erbij. Een eigen knuffel maakt het plaatje compleet. Ik heb er al zin in, jij ook?
Op 22 maart volgt mijn recensie op dit blog! 

Lieve groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken & Birdy's kids

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.