Boekenpost #2 -Ik geef je mijn hart- Maurice Hermans

Nieuw: Een heerlijke nieuwe bundel vol gedichten, van uitgeverij Palmslag, hoe mooi is dat?
Birdy's Boeken
Beste Lezers,

Boekenpost deel 3. Een mooie bundel vol gedichten, geschreven door Maurice Hermans. Ziet er al prachtig uit: Ik geef je mijn hart!  Gedichten, ik hou er van. 

De inhoud
Maurice Hermans schrijft vanuit zijn gevoel en liefde voor het leven. Hij wil moed scheppen en geluk brengen vanuit zijn positieve wereldbeeld. Met zijn gedichten wil hij liefde, troost en hoop geven. De gedichten (of versjes, zoals hij ze zelf liever noemt) zijn begrijpelijk en raken mensen. De kracht van zijn gedichten ligt in de veelzijdigheid van de onderwerpen. In Ik geef je mijn hart laat hij zijn emoties in willekeurige volgorde de revue passeren. Zo wil hij de lezer een stukje van zijn ziel geven, want elk gedicht is als een nachtzoen, waarna je de dag afsluit met een glimlach.

Maurice Hermans (1949) is de tweede zoon van Toon Hermans. 

Hij assisteerde zijn vader meer dan 35 jaar op en naast de buhne. Momenteel treedt hij op in Nederland en België met zijn twee theatervoorstellingen ‘Altijd zal ik van je houden’ en ‘Liedjes van Toon’, een emotionele hommage aan vader Toon Hermans. Van Maurice Hermans verschenen eerder de poëziebundels 'Dichter bij Liefde' en 'Cappuccino & Sneeuw'. 

Ook schreef hij een boek over het leven met zijn vader, 'Altijd zal ik van je houden'.

Binnenkort de recensie op dit blog!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken 
Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie