Thrill Seeker: hoe zoek jij je thrillers?


Ken jij het al? 

Beste lezers,

Hier heb ik wat leuks! 

W.P.G. Uitgevers, waar A.W. Bruna heeft onder valt, heeft een nieuwe app ontwikkeld: de Thrill Seeker en stuurde een mailtje, of ik het wilde testen en mogelijk iets over bloggen. Ja hoor, dat lijkt mij reuzeleuk.

Allereerst ging ik naar de volgende website: 
https://thrillseeker.io/

Dan kom je op de rode website, met 2 mogelijkheden. 

1. je klikt op: Zoek op basis van jouw favoriete boek
of
2. Zoek op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Optie 1: Jouw favoriete boek

Als je klikt op de 1e optie, dan kan je een titel intoetsen van een favoriet boek, dat je eerder las. Ik typte Jane Harper, en daar verschenen alle titels van Jane Harper. Ik koos 1 boek, en klikte op 2 kenmerken. Via het pijltje naar rechts kom je verder. Met de gekozen kenmerken, beeldend geschreven en Amerikaanse auteur, is mij aangeraden om: "Bewaring" te gaan lezen, van Graham Norton. Een voor mij nog onbekende auteur, maar zeker leuk als tip. Aan de rechterkant, verscheen een top 10, van aanraders. Waar een paar mooie thrillers bij stonden die ik zeker al had gelezen, en dus zeker ook mijn smaak zijn. Goed gelukt dus.

Ik typte Stillhouse Lake, en ...er verscheen niets. (Helaas wij kunnen je niet verder helpen), en daarna typte ik Rachel Caine. Er verscheen opnieuw niets. Dit boek is net uit, en zal nog niet in de databank staan.

Optie 2: jouw persoonlijke voorkeuren

Voor de optie persoonlijke voorkeuren, kan je kiezen uit 9 buttons:
Spionage/ politiek, Historisch, Psychologisch en nog veel meer. Ik koos er 2, en dan kom je op een tijdlijn en kan je mate van spanning kiezen. Ik koos "uitdaging" en de betekenis daarvan kwam in beeld. 


Klik op verder, en er volgen 3 keuzes, over de manier van vertellen:

*aan de verbeelding overlaten

*Neutraal
*Alles goed beschreven

Klik verder, voor meer keuzes, en dan volgt er weer een aanbeveling, en een top 10. Waar onder andere Camilla Grebe vermeld stond, met Dagboek van mijn verdwijning. Een heerlijke thriller die ik eerder "opgesmult" heb. 

Waardering website Thrill Seeker: 8

Nog niet alle titels staan er op. Maar voor degene die we wel staan, is het zoals ik het kon verwachten. En is het ook mijn smaak. En dat is echt mooi! 

Thrill Seeker is een mooi hulpmiddel voor het zoeken van andere titels.
Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie