In oktober: de blogtour: Kwijt- Joanne Carlton


Beste lezers,

Binnenkort start de blogtour, van het mooie boek "Kwijt" geschreven door Joanne Carlton. Wat is een blogtour? Diverse bloggers en/of veellezers delen hun leeservaring gedurende een periode over het zelfde boek. De deelnemers ontvingen deze week het boek, samen met mooie gadgets. Uitgeverij Hamley Books verwent de deelnemende bloggers altijd heel erg. Wat al echt een mooie #blogtour-start op zich is. Waar gaat dit boek eigenlijk over?

Over het boek vol mysterie


Jim Vermeersch leidt het perfecte leventje. Gelukkig getrouwd met Iris, vader van tienerzoon Vince, eigenaar van een gerenommeerde Londense Patisserie. Beter dan dat kan het leven niet worden.

Tot hij ontwaakt in zijn ouderlijk huis en alle herinneringen van de afgelopen twee jaar kwijt is. Alles wat hij ooit gekend heeft is weg, inclusief zijn vrouw, zoon en zaak.

Terwijl hij de geheimen van de voorbije twee jaar ontrafelt, begint Jim zich steeds meer af te vragen of hij echt wel de man is die hij altijd meende te zijn. En dan is er nog die ene vraag: Wie is de vrouw die altijd in zijn herinneringen opduikt, een vrouw die niemand anders lijkt te kennen?

Blogtour

Het boek Kwijt verschijnt op 30 september. Op 1 oktober begint de blogtour bij @Juulsboekwinkeltje. Op 2 oktober zal mijn recensie hier op @Birdysboeken verschijnen, so stay tuned!

Wil je niets missen van dit blog? 

Als je het leuk vind om dit blog te volgen, kan je aan de rechter zijde, je mailadres intypen en dit opslaan. Zodat je niets mist en elk bericht in je mailbox verschijnt. Reuzeleuk toch. 

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie