Boeklancering : 26 september voor Meisje van me, van Ilse Ruijters

Birdy's Boeken
Beste lezers,

Deze cover vind ik erg bijzonder en dat moet het verhaal natuurlijk ook zijn. gezien de inhoud, komt dat helemaal goed. Ilse Ruijters heeft een hele fijne schrijfstijl. In haar eerdere thriller Later als ik dood ben, maakte ik daar al kennis mee. En dat bleef mij bij. Een zeer spannend verhaal, fijne leeservaring, dus dat moet bij deze toch ook zijn? De verwachting is hoog. 

Over het boek


Meisje van me is de spannende nieuwe thriller van prijswinnend auteur Ilse Ruijters.

Tom is eigenaar van de Mindset Academy, een zeer succesvol coachingsbedrijf dat zijn cliënten leert om het verleden los te laten en te focussen op de toekomst. Zijn vrouw Amber is coach en geeft zijn succes een gezicht. Het leven lacht hun toe, maar privé hebben ze het niet zo makkelijk: Amber heeft geen baarmoeder en daardoor kunnen ze geen kinderen krijgen. Tom vindt de oplossing: ze laten hun biologische kind dragen door draagmoeder Kirsten. Amber en Tom zijn bij de bevalling in het ziekenhuis en zijn dolblij als dochter Emma is geboren. Als ze hun baby de volgende ochtend willen ophalen, blijken Kirsten en Emma verdwenen. Twee weken later wordt het ontzielde lichaam van Kirsten gevonden in een bos. 

Wie heeft haar vermoord? En waar is Emma?

Boeklancering

Dit mooie boek verschijnt op 20 september. De boeklancering vindt plaats op 26 september 2019 bij boekhandel Stumpel in Almere.

Ilse Ruijters schreef ook: Later als ik dood ben. Klik hier voor de recensie. 

Natuurlijk houd ik je op de hoogte van mijn leeservaring! 

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie