3 nieuwe titels bij Loft!


In augustus verschenen er 3 mooie e-books bij Loft Books. 


Birdys boekenBeste lezers,

Er zijn weer zulke mooie boeken uitgekomen, waar halen we de tijd vandaan? haha. Maar goed, van Loft Books kreeg ik deze mooie e-books toegestuurd. Ze zien er prachtig uit. En binnenkort vertel ik je er meer over. 

Waar gaan de verhalen over?

#1 Opgesloten - Zine Jonson (19 augustus verschenen)

Opgesloten is de zinderende nieuwe thriller van Zine Jonson. Eindelijk heeft Fay dan de liefde van haar leven gevonden. Paul is lief, charmant en zeer verliefd op haar. Na een paar maanden in haar mooie woning in Amsterdam te hebben samengewoond, besluiten ze samen een huis te kopen. Maar als het nieuwe huis eenmaal klaar is blijkt Paul toch minder verliefd, charmant en lief dan Fay dacht. Ze dacht dat ze hem kon vertrouwen, maar niets blijkt minder waar. Opgesloten is een beklemmende pageturner.

Zine Jonson is een pseudoniem van Isa Maron.


#2. Liefde in de lucht - Petra Kruijt ( 27 augustus verschenen)

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmaker.

Liefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Hannah en haar twee collega’s staan al klaar voor de vlucht naar Reykjavik wanneer het pilotenduo komt aanlopen. De piloot, Reinier, is volgens de andere stewardessen een ontzettende gluiperd. En de copiloot… die herkent ze! Hannah heeft Tim pas één keer eerder gezien, maar toen maakte hij een onuitwisbare indruk op haar. Is er een kans om dichter bij hem te komen, als hij zo’n vast duo vormt met piloot Reinier? Ze betwijfelt het, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek.


#3 De laatste dans - Tineke Beishuizen (verschenen 14 augustus)

De laatste dans van Tineke Beishuizen bevat twee heerlijke verhalen: feelgood zoals alleen Tineke Beishuizen dat kan.

De man die niet wilde dansen
Dinsdagavond is dansavond. Je kunt smeken wat je wilt, een belangrijk proefwerk claimen, het helpt niet. Dansen hoort bij je opvoeding en je zult later nog weleens blij zijn dat je hebt leren dansen. Nooit heeft hij zich zo’n situatie kunnen voorstellen, en zijn hele verdere leven heeft hij die belachelijk vernederende exercitie weten te vermijden. Tot Johanna in zijn leven kwam. Acht jaar geleden.

Elba
Om aan haar liefdesverdriet te ontkomen, besluit ze te gaan rijden. Zomaar, in het wilde weg, naar het zuiden. In het zomerse Italië pikt ze een Ierse lifter op en op de bonnefooi rijden ze naar Elba. Daar wacht een nieuwe liefde: Julio, een jongen van het eiland. Maar dan slaat het noodlot toe.

Dat wordt weer genieten van deze mooie verhalen. Ik neem even de tijd om deze te gaan lezen en zal dan mijn leeservaring met jullie delen. 
Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

#loftbooks #isamaron
#tinekebeishuizen #Petrakruijt #spannend #feelgood 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie