Zomerlezen 2024

Suzanne Vermeer schrijft Zomerlezengeschenk 2024
De Zomerlezencampagne had in 2022 een verhalenbundel samengesteld door Matthijs van Nieuwkerk. deze kreeg je gratis bij besteding van eur 15,00 aan boeken. Het jaar erna was Anna Drigroot aan de beurt. Ze volgde hem een jaar later op tijdens de campagne in 2023. Voor 2024 is er weer voor één verhaal gekozen als geschenk: Flamingo Beach

Deze zomer schrijft Suzanne Vermeer het 3e Zomerlezengeschenk. Een campagne van het CPNB. Een unieke thriller die gegarandeerd een groot lezerspubliek zal bereiken. Jouw boekhandel geeft het Zomerlezengeschenk Flamingo Beach cadeau bij aankoop van minimaal €15 aan Nederlandstalige boeken in de periode van 20 juni t/m 30 juni.

Suzanne Vermeer 

Suzanne Vermeer is sinds 2016 bekend geworden. Toen verscheen All-inclusive. Zij weet als geen ander het het vakantiegevoel op te roepen in haar meeslepende thrillers over gewone mensen in ongewone en vaak ook benarde omstandigheden. Suzanne Vermeer is een alias. Ook Linda van Rijn was een grote onbekende, maar zij onthulde vorig jaar haar echte naam. Wie er achter Suzanne schuil gaat, na het overlijden van Paul Goeken blijft nog steeds een groot geheim. 

Iedereen aan het zomerlezen

’Eveline Aendekerk, directeur CPNB: ‘De helft van alle Nederlanders boven de 15 jaar koopt één of twee keer per jaar een boek – als cadeau voor de feestdagen en vlak voor de zomervakantie. Met het Zomerlezengeschenk willen we nog meer lezers bereiken die op zoek zijn naar (ont)spanning in de zomer. En hoe ontspan je beter dan met een goed boek? De populaire Suzanne Vermeer spreekt een hele brede en ook nieuwe doelgroep aan. We zijn dan ook blij dat deze naam meedoet met de campagne om zo nog veel meer lezers hun vakantie te laten beginnen met een boek.’

Het Zomerlezengeschenk 2024 is verkrijgbaar van 20 juni tot en met 30 juni. Natuurlijk tot de voorraad strekt. 

Over Flamingo Beach

Tara en haar man Amir beleven hun droomvakantie in een prachtig resort op Curaçao. Maar dan, midden in de nacht, horen ze een hard gebonk en vinden een dode vrouw net buiten hun safarihut. Als er niet veel later nog een vrouw wordt vermoord in de omgeving van het resort, neemt hun vakantie een vreselijke wending.


Hier krijgt je toch helemaal zin in? 


Groetjes Annette 

Birdy's Boeken Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie