Nieuw per 1 maart 2024: Marcella Kleine -Bloedwraak

Nieuw in de winkel

Titel: Bloedwraak

Auteur: Marcella Kleine

Genre: Spanni g/ Thriller

Uitgeverij: De Crime Compagnie

Uitgave: 1 maart 2024

Met dank aan: De Crime CompagnieMarcella Kleine ken ik van Souvenir (2015) en Eindbestemming ( 2016). Dat is alweer een tijd geleden. Zij heeft een hele reeks aan titels op haar naam staan. Recentelijk schreef ze ebooks voor uitgeverij De verhalenfabriek. Nu verschijnt Bloedwraak, bij De Crime Compagnie. Ben jij ook zo nieuwsgierig?

Het verhaal over Bloedwraak

Een geheim uit het verleden brengt een moeder en haar dochters in gevaar.

Weddingplanner Natalia ontvangt in haar huis in Italië een onheilsbericht: haar zusje Tara is dood. Ze pakt haar koffers en vliegt naar Nederland waar ze in een web van mysteries terechtkomt. Waarom was Tara in een kliniek opgenomen en wat verzwijgt haar moeder Hellen? Wie is die geheimzinnige man bij het graf van Tara? Natalia vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Zij weet niet dat Hellen al jaren gebukt gaat onder een geheim rond haar vroegere Ierse minnaar Rory. Een geheim dat Tara het leven heeft gekost en nu ook het leven van Natalia en Hellen in gevaar brengt.

Proefgelezen

Dit mooie boek heb ik mogen proeflezen. Om daarna mijn bevindingen hierover te geven. Er waren een paar kritische puntjes, maar daarnaast heb ik echt genoten van dit spannende verhaal. 
Mijn quote staat op de blackflap. 

Hoe cool is dat!


Groetjes Annette 

Birdy's Boeken 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.