Reading time: Loes den Hollander- Geloof mij niet.

Aan het lezen

Titel: Geloof mij niet

Auteur: Loes den Hollander

Uitgeverij: De Crime Compagnie

Genre: Spanning/ Thriller

Uitgave: April 2023

Soort boek: ebook

Wat lees jij nu? Ik ben begonnen in:

Geloof mij nooit, van Loes den Hollander. 


👉👉Eerste indruk: Het leest echt super!!

Ja hoor, ik zit er weer helemaal in. De magnetische kracht is er weer. En dat mag best, na 2 mindere boektitels die ik hiervoor las. 

De inhoud:

Het huwelijk van Jochem en Pattie is vanaf het begin gebaseerd op totaal verschillende intenties. Hun liefde houdt dan ook geen stand, maar de scheiding verloopt niet bepaald soepel. Zeker niet als er kinderen bij betrokken zijn. 

Voor de buitenwereld lijkt het huwelijk van Ted en Fifi heel stabiel en gelukkig. Het einde van de relatie komt dan ook geheel onverwacht. 

Dan gebeurt er iets wat niemand van de familie had verwacht en vragen ze zich af: wie wilde nu eigenlijk afrekenen met wie?

👉 Ik kan je nu al vertellen, dat dit een aanrader is. Loes den Hollander heeft zich zeker opgewerkt tot een geheel ander level. De thema's zijn hartverschreurend. De verhalen zeer meeslepend. De lezer zit bijna gevangen tussen de personages. 


Dus. Ik ga snel weer verder. Ik houd je op de hoogte!


Groetjes, Annette 

Birdy's Boeken Tags: boekenliefde, boekentip, boekenpret, birdysboeken, tip bookstagram

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie