Het leven van een boekblogger gaat soms wel over rozen!

 
Ambassadeur zijn is leuk!!Surprise,  Surprise!!


Het leven van een bookblogger gaat niet altijd over rozen, en soms ook weer wel!! ๐ŸŒน๐Ÿ€๐Ÿฆฉ๐ŸŒน


Krijg jij wel eens onverwachts een verrassing? ....ik dus wel. Zoals bekend schrijf ik graag recensies,  geef ik graag boekentips en laat debutanten graag shinen met hun nieuwe boek op mijn blog & de socials. Daarnaast was ik ambassadeur bij uitgeverij Letterrijn, Hamley Books en recenseerde ik ook graag voor Futuro Uitgevers. Het is "liefde werk, oud papier". Pure boekenliefde. Love it 

@kobo_nl @kobobooks 

Voor Kobo ben ik al een tijd Ambassadeur, tot groot plezier. Wat schept mijn verbazing, toen eerst een lief mailtje volgde en vervolgens de pakketjesman een grote doos kwam brengen. Pfffff. Niet nu he, luitjes!!๐ŸŒน๐ŸŒน
~~Als dank voor jou als ambassadeur!~~
Ik doe de doos open, eerst een lief kaartje, een bidon, een grote mooie handdoek, een totebag  een Kobo ereader & Kobo sleepcover. Ok, dit is iets teveel, dus ik pak even mijn zakdoekje. 
Beste Kobo-mensen: super veel dank voor dit mooie verrassingspakket. Mijn zomer kan zeker niet meer stuk. ๐Ÿฆฉ๐Ÿ’‰๐Ÿฆฉ๐Ÿ˜Ž๐Ÿฐ๐ŸŽต๐Ÿน๐Ÿฆฉ๐Ÿ˜Ž 


Whoooooooooopieleuk 


Dus dank & groeten, 

Annette Overvoorde 

Birdy's Boeken blog 


Tags: Kobo, ereader, clara2, sleeve, kado, summerreading, summer, books, ebooks, ambassadeur, booklove

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie