Nieuw: Huiver- Allie Reynolds

Nieuw in februari: Allie Reynolds schreef een zeer spannende thriller; Huiver! 
Beste lezers,

Wat komen er toch weer mooie thrillers aan, in dit nieuw jaar 2021. Heerlijke spannende thrillers waardoor je alles om je heen even helemaal vergeet. Wauw! 
Deze verschijnt in februari. 

De auteur

Wie is Allie Reynolds? Bij de eerste zoekpoging, verschijnt er een sportman uit 1917. 

Biografie: Allie Reynolds was ooit een freestyle snowboarder in de Britse top tien op halfpipe. Ze bracht vijf winters door in de bergen van Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Canada. Ze heeft veel banen gehad, waaronder oppas, barmeisje, lerares basisschool in Londen, assistent boekhandel en lerares / vertaler Frans. In 2003 verruilde ze haar snowboard voor een surfplank en verhuisde ze naar Gold Coast Australia, waar ze vijftien jaar lang Engels als vreemde taal gaf. 

Allie werd in 2018 fulltime schrijver. Haar korte fictie is gepubliceerd in vrouwenbladen in het VK, Australië, Zweden en Zuid-Afrika. Ze heeft twee jonge kinderen en een kat die denkt dat hij een hond is. 

Haar debuutroman, SHIVER, zal begin 2021 in het VK en de VS verschijnen, en datzelfde jaar in twaalf talen. 

Het verhaal

In Huiver van Allie Reynolds wordt Milla uitgenodigd voor een reünie in de Franse Alpen, en ze verheugt zich op een gezellig weekend met vier oude vrienden, die ze tien jaar niet gezien heeft. Ze zijn echter nog niet gearriveerd of ze realiseren zich dat er iets niet klopt. Het resort is verlaten, de skilift die hen naar de top heeft gebracht staat stil en hun telefoons zijn verdwenen. Een spel dat ze spelen om het ijs te breken blijkt een truc om de vriendengroep te herinneren aan Milla’s beste vriendin, Saskia, die tien jaar geleden verdween en nooit werd gevonden. Milla beseft algauw dat ze niemand kan vertrouwen. Iemand heeft hen hierheen gelokt om de waarheid over Saskia te achterhalen en gaat tot het uiterste om antwoorden te krijgen. Als Milla niet oppast, kan ze zomaar de volgende zijn die verdwijnt… 

Huiver van Allie Reynolds grijpt je bij de strot met ijzersterke cliffhangers en psychologische spelletjes in de claustrofobische setting van een chalet in de Alpen, en laat je niet meer los tot het uit is!

 ‘Een rollercoaster van een roman over een gevaarlijke wereld met dodelijke ambitie.’ – Erin Kelly

Nu al vooruitlezen

Van de uitgeverij Ambo Anthos ontving ik gisteren een vooruitlees-exemplaar. Waarvoor dank. Binnenkort vertel ik je alles over dit mooie en spannend ogende boek! 

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Blogger by Birdy's Boeken blogReacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie