Aan het lezen: De jacht- Will Dean

Aan het lezen:

voor de leesclub van Vrouwenthrillers.nl
Beste lezers,

Met meerdere lezers een boek lezen geeft verbondenheid en ook gezelligheid. een ander leest het soms op een andere wijze en je krijgt weer inzichten in nieuwe dingen. Hoe mooi is dat!

Het verhaal van De jacht

Horen

Tuva Moodyson, een dove verslaggever van een lokaal Zweeds krantje, is op zoek naar het verhaal dat haar carrière kan lanceren, in de hoop eindelijk het piepkleine dorp Gavrik te verlaten.

 Zien

Twee lichamen liggen diep in de bossen bij een afgelegen Zweeds dorpje. Hun ogen ontbreken.

Zwijgen

Een web van leugens. Een onopgeloste moord van twintig jaar geleden.

Kan Tuva de moordenaar te slim af zijn voor ze diens laatste slachtoffer wordt? Ze wil het graag geloven. Maar daarvoor moet ze haar ergste angsten overwinnen en diep de bossen in trekken.

Een echte Scandi Noir van een Engelse auteur

Will Dean groeide op in de East Midlands en had op achttienjarige leeftijd al in negen verschillende dorpen gewoond. Na zijn studie Rechten werkte hij een tijd in Londen, voor hij voor de liefde naar Zweden emigreerde. Voor zijn gezin bouwde hij er eigenhandig een houten huis, diep in de bossen in een zeer afgelegen stuk van het land. Het dichtstbijzijnde dorp is enkele uren rijden. Vanuit deze basis schrijft hij zijn thrillers. Will is eveneens een obsessief lezer. 

Zijn debuutthriller Dark Pines was een internationale bestsellersensatie, en eindelijk mogen we ook in Nederland kennismaken met Will Deans dove heldin Tuva Moodyson.

Binnenkort lees je hier de recensie! 

Dus houd dit blog maar in de gaten!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie