Nieuw: Mariska Overman & Rob Bruntink- Ik weet niet wat ik zeggen moet

Nieuwe uitgave

Titel: Ik weet niet wat ik zeggen moet
Auteur: Mariska Overman & Rob Bruntink
Uitgeverij: Ten Have
Genre: Spiritualiteit/ Roman
Uitgave: December 2020

Met dank aan de auteur, voor dit exemplaar.
Beste lezers,

Het was een echte verrassing, dit boek uit de doos te mogen halen. Wauw. Het zal voor iedereen te herkennen zijn. Wat moet je soms zeggen, bij een overlijden? Je staat met je mond vol tanden. Dit boek vertelt er meer over. Kijk mee.

De auteur(s) Mariska Overman

In 2017 kwam haar thrillerdebuut uit: Hoofdzaak. In de hoofdrol Isabel Dieudonné, ex-rechercheur en specialist Postmortale zorg. In de tweede thriller 'Voltooid', die begin 2018 uit kwam, speelt Isabel wederom de hoofdrol. In januari 2019 verscheen Verdoemd. In april 2020 verscheen een spannend en mysterieus verhaal dat zich afspeelt in Ierland: Het geheim van Grace. In de zomer van 2018 verscheen er een teaser in de Flair in de vorm van een kort verhaal: Het witte huis, en in 2019 werd het al als Kobo Original uitgegeven als ebook in vier delen. Naast boeken schrijft ze blogs en columns over de dood en rouw, in vakbladen en op websites. 

Samen met haar man (Rob Bruntink) heeft ze Bureau MORBidee, een communicatiebureau dat de dood bespreekbaar maakt. Mariska is47 jaar oud, getrouwd met Rob, en heeft  twee kinderen van 13 en 18. Ze woont in Hengelo, in het prachtige Twente.

De inhoud

Ervaringen met dood, verlies en rouw roepen al snel ongemak op. Als een collega ernstig ziek is, een vader op de school van je kind is overleden, of als je hebt vernomen dat die vriendin van vroeger niet lang meer te leven heeft…

‘Ik weet niet wat ik zeggen moet…’ helpt je op weg om het gesprek toch aan te gaan of een troostende schouder te bieden. 

Dit boek biedt praktische tips en slimme handvatten om er op het cruciale moment voor de ander te zijn.

Deze lijkt mij erg boeiend. Binnenkort lees je mijn leeservaring! 


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie