BB's Blikvanger: Oververhit- Inge Spaan

Birdy's Boeken Blikvanger: Binnenkort bij Letterrijn.

Titel: Oververhit
Auteur: Inge Spaan
Uitgeverij: Letterrijn
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 26 Juni 2020


Birdy's boeken

Beste lezers,

Vandaag een mooie thriller, in de blikvanger. Op 26 juni komt hij uit bij uitgeverij Letterrijn, kijk mee!

De auteur

Een accountant die een thriller schrijft? Het bestaat. Inge Spaan (1980) werkt sinds de afronding van haar studie accountancy in de beroepsgroep die door velen als één van de saaiste wordt gezien. Gelukkig kan ze haar creativiteit kwijt in het schrijven van boeken en verhalen. Haar debuut Oververhit is hiervan het resultaat. Inge is geboren en woonachtig in de Achterhoek.

Over Oververhit

Het is de 28-jarige Jolijn gelukt haar leven in te richten zoals ze het zelf graag ziet. De enige dissonant vormt haar relatie met de getrouwde Bastiaan; een obstakel op haar uitgestippelde pad dat ze graag opgelost zou zien. Het lijkt te lukken en het geluk lacht haar toe, tot de eerste tegenslag zich aandient en dat blijkt het begin van een reeks te zijn. In eerste instantie houdt Jolijn vast aan toeval en pech, tot er een moment komt dat ze niet meer kan ontkennen dat iemand het op haar heeft gemunt. Maar hoe kan ze terugvechten als ze niet weet tegen wie en waarom? Zal Jolijn tijdig achterhalen hoe ver de onbekende zal gaan en hoe groot het gevaar is dat ze loopt?

Nieuwsgierig?

Natuurlijk zal je nieuwsgierig zijn, naar dit spannende verhaal. Te bestellen bij jouw lokale boekhandel, Letterrijn of anders. 

Heel veel leesplezier & groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie