Kelly Moran- Het begint met een kus - trilogie deel 2


Recensie


Titel: Het begint met een kus
Auteur: Kelly Moran
Uitgeverij: A.W. Bruna
Genre: Feelgood/ Roman
Uitgave: Mei 2020

Allereerst dank aan A.W. Bruna, voor dit mooie boek!Birdys boeken

Beste lezers,

Het begon met een blik, en nu met een kus. Haha, dat belooft weer heel wat. In dit tweede deel staat er ander karakter centraal, kijk mee.

De auteur


Kelly Moran is Amerikaanse bestseller auteur van betoverende feelgood romans. Ze krijgt haar ideeën van iedereen en alles om haar heen en ze heeft altijd een nieuw verhaal in haar hoofd.

Haar boeken worden regelmatig genomineerd voor prijzen en met enkele van haar boeken heeft ze ook gewonnen. De vertaalrechten zijn verkocht aan Nederland, Duitsland en Tsjechië.

Oorspronkelijk komt ze uit Wisconsin, maar woont nu in South Carolina met haar drie zonen, twee honden en een kat.

De Redwoodtrilogie- deel 2

De cover ziet er leuk en vrolijk uit, en jongste zit gezellig aan het water. De hond is mee, de zon schijnt. 

Het begint met een kus is de tweede uit de serie van 3. Het draait allemaal om de dierenpraktijk van de broers O'Brady. Het is er altijd druk en er is niet altijd tijd voor de liefde. Totdat Avery verscheen, in deel 1. Zij is nu verloofd en het trouwfeest staat voor de deur. Wie gaat er met wie naar het feest? Flynn, die deze ronde de hoofdrol speelt,  heeft het er maar druk mee. Zijn assistente Gabby gaat wel met hem mee, als hij geen andere date heeft. Is prima, zegt Flynn. Gabby is ook wel klaar na haar laatste mislukte date. Flynn kent ze al haar hele leven, dus een prima vriendschappelijke afspraak toch?

Kelly Moran, in Amerika een bestseller-auteur, houdt van het romantische  genre. Dat begint al bij deel 1. Zij kan als geen ander heerlijke romantische scenes wegschrijven. Naast de zwijmel-scenes, is er ook weer een serieus thema. Hoofdkarakter Flynn was bij zijn geboorte doof. Hij moet dan op andere manieren dingen duidelijk maken. Wat hem goed af gaat. 


Conclusie

Het begint met een kus, heeft meer in zich dan verliefd zijn of verliefd worden. Het besef dat Flynn zonder zijn gehoor prima functioneert, zijn omgeving inclusief zijn hond hem gewoon begrijpen en de autistische jonge Hailey helemaal weg van hem is, is erg mooi om te lezen. Het geeft meer body aan het verhaal. 

Waardering 4 sterren.

Heerlijk zwijmelverhaal. Met mooie thema's. Het had iets meer dan deel 1. 
Dus vandaar nu 4 sterren! Op naar deel 3 van deze serie.  

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken  

   

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie