May Readings 2020

De heerlijk zonnige maand mei, gaf mooie leesmomenten, kijk je mee?


mei readings bookhaulBeste lezers,

Hierbij de leeslijst van mei. Ondanks de Corona proberen we elke dag een mooie dag te maken. Er waren weer mooie boeken en dus mooie verhalen om te lezen. Kijk je mee?

Simon Hammelburg- Van binnen is alles stuk ⭐⭐⭐⭐⭐

Herinneringen aan vernielde generaties. Erg mooi verhaal, naar aanleiding van vele interviews van oorlogsslachtoffers en nabestaanden maakte de auteur een zeer mooi te volgen intens verhaal. De hoofdpersoon verliest zijn vrouw Daisy en besluit een reis te maken. Intussen denkt hij terug aan vroeger tijden.

Catherine Steadman- Mr Nobody ⭐⭐⭐⭐

Wie is toch die man op het strand? Hij is zijn geheugen kwijt en is licht gewond. De experts staan voor een raadsel en Emma Lewis wordt gevraagd om hem te behandelen. Blijft het een raadsel of heeft muisje een naar staartje? Een dikke aanrader. 

Proeflezen- De Crime Compagnie

Ik las en recenseerde een nieuw en spannend verhaal, dat binnenkort uitkomt bij De Crime Compagnie. 

Jacky Durand- De recepten van mijn vader ⭐⭐⭐⭐⭐

Een mooi verhaal, over een chef, zijn zoon, het verleden en zoeken naar de liefde. Erg mooi!

Ellen de Vriend- Blond op Bonaire ⭐⭐⭐⭐

Een heerlijke vakantie begint, de zon schijnt en de lucht is blauwe. Dan verdwijnt Guusje, de vriendin van de dochter van Linda. De vakantie krijgt een heel ander tintje en de sfeer wordt grimmig. Erg mooi voorwoord.  

Sarah Bailey- In de donkere nacht- leesclub ThrillZone ⭐⭐⭐

Deel 2 met rechercheur Gemma in de hoofdrol, een echte politiethriller. Twee moordgevallen lijken niets met elkaar te maken te hebben. Of toch wel.

Ilja Gort- Godendrank- Leesclub HebbanBuzz ⭐⭐⭐⭐

Dit zeer leuke boek las ik voor de hebban-leesclub. De HebbanBuzz. Hoofdkarakter Abel gaat op zoek naar een mooie wijnboerderij in Frankrijk. Samen met Angela vertrekt hij, op zoek naar zijn bestemming. Een heerlijk boek vol humor en spanning.

Kelly Moran- Het begint met een blik ⭐⭐⭐+half

Eerste uit een trilogie, over een dierenartsenpraktijk. Drie super knappe dierenartsen werken daar dag in dag uit. Cupido vindt het tijd om zijn liefdespijlen af te schieten. Of dat lukt?

Kelly Moran- Het begint met een kus ⭐⭐⭐+half

In dit 2e deel, gaan we lezen over Flynn en zijn assistente Gabby. Ze zijn al heel lang vrienden. Maar opeens ziet Flynn niet meer die kleine Gabby, maar een mooie dame. Wat vindt gabby?

Rian Sevenhuijsen- Tussen licht en donker- blogtour

Amber al een tijd woonachtig bij haar zus Tess en nichtje Puck, krijgt een reisje cadeau. Tess vindt dat het tijd is voor wat vertier, pakt de koffer en koopt een ticket met bestemming Tomso, Noorwegen. Of Amber dit ook leuk gaat vinden, is de vraag.
 


Oeps, vergeten..het boek van de maand mei 2020

Ik was helemaal vergeten om het maandboek bekend te maken. Het boek van de maand mei is: Van binnen is alles stuk, geschreven door Simon Hammelburg. Proficiat! Ik heb er erg van genoten.

Wat een fijne leesmand, en op naar de volgende mooie avonturen!Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


** Met dank aan:
Uitgeverij Marmer​  Karakter Uitgevers​ Uitgeverij Aspekt​
A.W. Bruna Uitgevers​  Slurp La Tulipe (Ilja Gort)​ Ellen De Vriend-de Jong​ 
Simon Hammelburg​ Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie