Spannende Boeken Weken 2020

Ja! Vanaf 1 juni gaan de Spannende Boeken Weken 2020 van start.
Beste lezers,

De komende 3 maanden zijn uiterst geschikt voor het Zomerlezen. Er wordt gestart met de Spannende Boeken Weken. Tijdens de gehele maand juni, krijg je bij aankoop van eur 15,00 aan boeken er een geschenk bij. Dit jaar, is dit een boek van Arlidge: Wat jij niet ziet. Wat jij niet Ziet

Alice Seebold is verliefd. Sinds ze ex-soldaat Sam ontmoette, kan ze aan niets anders denken. Sam is door zijn tijd in het leger zowel mentaal als fysiek beschadigd, maar zijn littekens maken hem alleen maar aantrekkelijker. Eindelijk kan de blindgeboren Alice voor iemand zorgen, in plaats van altijd zelf te worden verzorgd. Dan wordt de stad opgeschrikt door een reeks gruwelijke inbraken. Een mysterieus figuur sluipt in het holst van de nacht huizen in en overvalt zo zijn slachtoffers. De politie heeft 1 soort aanwijzing, iets met een opvallend litteken. 

De auteur Arlidge

M.J. Arlidge schrijft al sinds het begin van dit millennium voor verschillende Britse crimeseries. Momenteel werkt hij aan het scenario voor een nieuwe verfilming van De laatste der Mohikanen  voor de BBC. Iene Miene Mutte is zijn debuut als thrillerauteur. Pop goes the Weasel en The Doll's House zijn delen twee en drie in de reeks rond inspecteur Helen Grace.

Bekendmaking Hebban Thriller Prijs 2020

Op de eerste dan van De Spannende Boeken Weken, wordt de Hebban Thriller prijs uitgereikt. Honderd ervaren thrillerlezers bepalen de shortlist. Hebban noemt het daarom de jurylezersprijs.

Hebban maakt zich hard voor een thrillerprijs ter bevordering van de Nederlandstalige misdaadroman die ertoe doet. Het voortbestaan van de Gouden Strop staat onder druk na het wegvallen van Bookspot als sponsor, Vlaamse prijzen als de Diamanten Kogel (gestopt in 2017) en de Hercules Poirot-prijs krijgen vrijwel geen aandacht meer in de media. Zeker niet over de grens. 

Ik ben benieuwd wie er zal gaan winnen, op 1 juni aanstaande en wens jullie alvast veel leesplezier toe!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie