De nieuwe thriller van Saskia Noort- De nazaten

Nieuw per 29 juni 2023


Titel: De nazaten
Auteur: Saskia Noort
Uitgeverij: The House of Books
Genre: Spanning/ ThrillerDe serie is compleet. Dit derde deel is het sluitstuk, precies zoals auteur Saskia Noort het voor ogen had. Eerst kwam De eetclub, daarna volgde Debet. Nu komt er dan eindelijk deel 3 van de trilogie. Ben je ook zo nieuwsgierig?

De inhoud: 

Karen Brouwer leeft al tien jaar met haar twee dochters en haar zoontje Mik teruggetrokken op het Noord-Brabantse platteland. Toen haar man Michel overleed was er al niets meer dat haar nog bond in Bergen, aan het leven dat ze daar ooit had. En na de dood van Simon Vogel, lid van de eetclub en spil in al het duistere dat zich in het kustdorp afspeelde en de rechtzaak die erop volgde, besloot Karen onder te duiken met het voornemen nooit meer boven te komen. Maar als ze op een ochtend samen met Mik wordt klemgereden, blijken er banden te zijn die niet zomaar verbroken kunnen worden...

De auteur Saskia Noort

Saskia Noort (Bergen, 1967) studeerde journalistiek en theaterwetenschap in Utrecht. Met Terug naar de kust  (2003) werd ze bekend en sindsdien behoort ze tot de absolute top van Nederlandse thrillerschrijvers. Noort wordt geroemd om haar manier van vertellen en haar gave de tijdgeest zeer goed te verbeelden. Van haar boeken zijn al meer dan tweeënhalf miljoen exemplaren verkocht. Verder schreef ze columns voor grote tijdschriften als Viva, Marie Claire, Top Santé, Ouders van Nu, VT Wonen, Playboy en LINDA.

Ben jij ook zo benieuwd? Binnenkort vertel ik je meer!


Groetjes, Annette

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie