Recensie: Lianne Reijntjes- Kwetsbaar Verliefd- De recensie voor de blogtour

Recensie

Titel: Kwetsbaar Verliefd

Auteur: Lianne Reijntjes

Uitgeverij:  (zelf uitgebracht)

Uitgave:  september 2020

Deelname aan de blogtour.Tussen al die spannende boeken door is het heerlijk om een romantisch verhaal beet te pakken. Die Lianne Reijntjes die kan zo heerlijk schrijven. Kijk mee.

Het verhaal

 De gedreven, hardwerkende Gia gaat de hele zomer naar Barcelona en trekt in het vakantiehuis van haar vader. Een hele zomer vol zon, cocktails en knappe Spaanse scharrels, dat ziet ze wel zitten! Ze is niet uit op een serieuze relatie. Tot ze de intelligente en Nederlandse student Alex ontmoet, die twee jaar in Barcelona heeft gewoond en bijna afstudeert. Al gauw probeert Gia al die gevoelens van zich af te zetten, want ze valt normaal gesproken toch niet op oer-Hollandse jongens? Al helemaal niet op jongens die jonger zijn dan zij…⁠

Ondertussen wordt ze geconfronteerd met verschillende gebeurtenissen uit haar verleden, waardoor haar relatie met Alex en de band met haar vader onder druk komen te staan. Zal ze zich uiteindelijk toch kunnen openstellen voor de liefde, die ze al lang niet meer heeft meegemaakt. 

De elementen 

De cover ziet er super vrolijk uit. Ook al is het nu november met een herfst weertje, je krijgt bij deze zomerse cover direct zin om er in te gaan lezen. Slippers, een bikini en een cocktaildrankje, wauw!   

In de vertelperspectief van de ik-persoon neemt auteur Lianne Ieijntjes ons mee naar Spanje. Waar Gia  een heerlijke tijd zal doorbrengen. Want ze zoekt de,Spaanse liefde. En heel snel graag. 

De ouders van Gia zijn uit elkaar. Haar vader woont in Spanje. In zijn vakantiehuis nag ze een tijdje verblijven. Op een heerlijk zonnige dag ontmoet ze Alex. Hij is niet Spaans, blond van haar en ziet er helemaal goed uit. Elke keer als ze hem ziet, kriebelen de vlinders in haar buik. Wat is dat toch? 

Lianne Reijntjes is een echte feelgood-koningin. In fijn opgebouwde zinnen en superleuke romantische momentjes, schrijft zij een heerlijk boek.  Romantiek, de liefde maar ook een serieuzer onderwerp worden aangesneden. Wat ik heel knap vind. 

Conclusie

Voor een heerlijk romantisch verhaal moet je bij Lianne Reijntjrs zijn.
Wat een superleuk verhaal is Kwetsbaar Verliefd. Het boek bestaat uit twee delen  dat is mooi gedaan en krijgt daardoor meer diepgang. 

Waardering  4 sterren

Ik heb genoten van dit romantische carroussel! 

Hartelijke groeten,
Annette
 

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie