Terugblik Meet & Greet Marelle Boersma, Ciao Sicilia


Signeren en superleuke ontmoeting met auteur Marelle Boersma op een bijzondere locatie: Boekhandel Haasbeek te Alphen aan de Rijn


Op 9 maart 2019 was er de signeersessie van het boek Ciao Sicilia, geschreven door Marelle Boersma. De locatie is deze keer in Alphen aan de Rijn, bij Boekhandel Haasbeek. Dus hup, we gingen op pad!

Birdy's Boeken


Beste lezers,

Wat vliegt de tijd, zo is het maart en sta je naast Marelle Boersma en nu is het alweer mei. Wat in het vat zit verzuurd niet zullen we maar zeggen en hier dan eindelijk een leuke fotogalerij van de Meet & Greet.

Over het boek Ciao Sicilia

Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar nooit gevonden wordt..

De ik-vertrek-thrillers & Portugal


Op dit moment schrijft Marelle aan een serie Vertrek-thrillers, waarvan de eerste, Chateau de Provence, in 2018 is uitgekomen. Ciao Sicilia volgde een jaar later. En ligt nu in de winkel. Het zijn verhalen waarin Nederlanders hun vertrouwde leven achter zich laten om zich in het buitenland te vestigen, met steeds een andere reden om te vertrekken. Door Marelles uitgebreide research in het land of de streek waar de hoofdpersonen naartoe gaan, geeft de couleur locale altijd iets extra’s. Het idee voor deze vernieuwende Vertrek-thrillers ontstond door haar eigen vertrek naar Portugal in 2015. Samen met haar grote liefde Jan vertrok ze naar Portugal om daar te gaan wonen, schrijven en schrijfcursussen te geven.De locatie: Haasbeek

De wolken werden steeds bozer en bozer. De wind woeide en dreef ons zo de Julianastraat in. Al snel was daar de boekhandel, waar de geurende koffie je al tegemoet kwam. In diezelfde koffiehoek werd er flink gezwaaid. Daar zat Miriam en consorten ( Alexander, Leontine) van het Thrillers and More-boekenblog. Hoe leuk was dat? Aan diezelfde tafel herkende ik, Cisz van het blog boekenverslinders, en Elsa Bakker van het boekenblog Mustreads or not.  

Alexander Roessen vertelde over zijn verhaal in de bundel Horizon Taal. Ik vroeg de aan Miriam van T&M over hun aanpak bij het plaatsen van recensies door verschillende blog-leden. Erg interessant. Het gaat goed met Thrillers and More, wel 11 recensenten lezen boeken voor een recensie op het blog. 

Het signeren kon beginnen: De foto'sMarelle Boersma

Marelle Boersma & Annette
Marelle Boersma & Elsa Bakker Annette & Marelle, op dezelfde dag jarig..
praten over Curacao....een mooi toekomstig Vertrek-land.


Marelle & Cisz praten over leuke blogzakenMiriam is nieuwsgierig naar het volgende Vertrek-boek


Cisz, Elsa en Annette


Zo..en dit was de laatste en ging het licht uit!
Genoten & geslaagd! 

Ontzettend genoten van deze leuke middag. Waarbij ik weer nieuwe mensen heb ontmoet en bekende mensen weer heb gezien en gesproken.

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken (Blog) 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie