Moederdag-toppers


Het is bijna moederdag. Heb je nog geen kado? Dan zijn hier 3 mooie boekentips!


Beste lezers,

En toen stond moederdag alweer bijna voor de deur.  Heb je nog geen kado of verrassing, voor je moeder (of oma of een andere lief vrouwmens die geregeld jou bijstaat)...dan heb ik hier 3 mooie tips.

Voor elke moeder heb ik een mooie tip, kijk en geniet! 

De Trip: voor super-avonturen-moeders


Voor de avonturenmoeder, die altijd wel in is, voor iets leuks. Die gekke dingen doet op vakantie, voor wie niets te dol is. Voor degene die nooit stil kan zitten, leuke avontuurlijke hobbies heeft zoals paardrijden of boogschieten. Houdt van mode, leuke sieraden, mooie schoenen..hoge hakjes. Voor diegenen: is De Trip geschreven door Nathalie Pagie helemaal geschikt. Het is een spannende avonturen-roman. Een heerlijke pageturner. 
Klik hier voor de recensie en om te lezen waar het boek over gaat.

Over de grens: Voor serieuze moeders die graag lezen over vroeger


Voor de lieve moeders, die altijd voor je zorgen als je ziek bent, die graag praten over vroeger. Die verhalen blijven vertellen, over je opa en oma. Die op je wachten met thee en koekjes. Die soms liever gewoon thuis zijn, met jou of voor leuke hobbies. Die leuke spelletjes doen. Voor hen is daar: Over de grens geschreven door Mechtild Borrmann is een aangrijpende roman over de jaren na de oorlog en hoe een jong meisje zich daarbij staande probeert te houden.
Klik hier voor de recensie en om te lezen waar het boek over gaat.

Upgrade: Voor heerlijke technische moeders! 

Je hebt ook moeders die graag bezig zijn met technische snufjes, telefoon, social media. Steeds nieuwe dingen leren over dingen, hoe iets werkt of in elkaar steekt. Die aandachtig luisteren naar hun kids die net uit Scheikunde thuiskomen, die samen met hun kinderen praten over de nieuwste app's of muziek. Die houden van de natuur, van wandelen, fotografie of ander leuks. 
Voor die moeders is hier Upgrade, geschreven door Lara Reims. Een heerlijk boek over techniek, en toekomstige spannende zaken. 
Klik hier voor de recensie en om te lezen waar het boek over gaat. 

Geniet van je weekend en vergeet niet even te gaan lezen in een mooi boek!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde

Birdy's Boeken
 Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie