Mei 2019: Bookhaul & Amazing readings!


De maand mei zat weer boordevol mooie boeken. Was las ik zoal, kijk, je mee?
Verlaten
Beste lezers,

Het zit er weer op, de maand mei is voorbij gevlogen. Er zijn weer mooie titels gelezen en ook weer mooie nieuwe titels via de postman ontvangen. Kijk je mee, wat ik las in de maand mei?   

1. Era Richmen- De Saraceense Samenzwering ⭐⭐⭐ +half

Geheim agent Jim Matteos wordt belast met een onderzoek naar de verdwenen splijtstofstaven. In Iran ontmoet hij Soraya, een vrouw die beweert over belangrijke informatie te beschikken. Een superspannend avontuur begint!
Klik hier voor de recensie.

2. Jane Harper- Verlaten ⭐⭐⭐⭐⭐

Australië, de Outback. Nathan is gescheiden en heeft een eigen bedrijf met 600 wilde koeien. Als zijn broer, die ook een veehouderij heeft,  dood wordt aangetroffen is het verdriet groot en ook de verwarring. Nathan begrijpt het niet, wat is er gebeurt? En heeft een oude legende er iets mee te maken? 
Klik hier, voor de recensie.

3. Patricia Snel- Perfect Match ⭐⭐⭐⭐

Marit, vierendertig jaar, heeft alles wat ze wil. Een fijn appartementje midden in de Jordaan, haar eigen yogaschool en geen tekort aan mannelijke aandacht. Haar vriendin Lotte raadt haar Perfect Match aan, volgens haar tien keer beter dan Tinder. Marit laat zich overhalen en stuit op de charmante Zweed Nils. Is hij haar perfect match? Of wat anders? 
Klik hier, voor de recensie. 

4. Lydia van Houten- Ruis ⭐⭐⭐⭐⭐

Mika is een 43-jarige journaliste. Als haar man Steven zelfmoord pleegt, is ze ontroostbaar. Ze heeft veel verdriet. Steven heeft een huis achtergelaten in Canada. In dit 2e deel lezen we verder hoe het met haar gaat en dat is niet best. Ze heeft veel hoofdpijn en ziet schimmen. Hoe komt dit toch?
Klik hier voor de recensie. Het boek komt 17 juni uit. 

5. Anja Feliers- Wat jij mij zei ⭐⭐⭐⭐

Op een kille lentedag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en één van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los. Wat gebeurde daar op die dag, dat zij een leuk uitje hadden?
Klik hier voor de recensie.

6. Alex North - De Fluisterman 

Tom Kennedy besluit na de dood van zijn vrouw, met zijn zoon Jake te verhuizen naar het kleine stadje Featherbank, voor een nieuwe start. Maar Featherbank heeft een duister verleden. Vijftien jaar geleden ontvoerde een seriemoordenaar vijf jongens, die hij vermoordde. Tot hij uiteindelijk werd gepakt, vreesde iedereen de Fluisterman. Tot nu er weer een jongetje wordt vermist en ook Jake gefluister hoort. Is het er wel veilig?
De recensie volgt binnenkort.

Dat waren weer superleuke en mooie verhalen. En welk boek is de topper van de maand mei?? 

⭐⭐⭐⭐⭐ RUIS ⭐⭐⭐⭐⭐

Het boek van Lydia van Houten, Ruis, heeft gewonnen en is het "best" gelezen boek van de maand mei. Het is een dikke aanrader en ligt in juni in de winkel!
Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie