NS Publieksprijs: de uitslag

De uitslag van de Shortlist van de NS PublieksprijsDe winnaar van de NS Publieksprijs is bekend. Tromtromtrom. De winnaar is......DE CAMINO, VAN ANYA NIEWARRA.

Proficiat!!! 


De inhoud van De Camino 


Het is precies een jaar geleden dat Lottes man onverwacht zelfmoord pleegde tijdens het wandelen van de Camino. Emil had als vluchteling uit Bosnië en Herzegovina een moeilijke jeugd, maar toch zou hij nooit zelfmoord plegen. Emil was een geweldige vader, was dol op zijn vrouw en gefocust op zijn werk. Lotte besluit exact dezelfde route te lopen, in de hoop erachter te komen wat hem tot deze beslissing dreef. Maar dan ontdekt ze dat Emil helemaal niet is wie hij altijd beweerde te zijn... een gruwelijk geheim uit het verleden dient zich aan.


De CaminoDe Camino is een prachtig verhaal, wat heel lang bij je blijft. Er lopen een aantal verhaallijnen door elkaar, waardoor het zeker niet saai te noemen is. Er zijn mooie thema's gekozen waarbij 'je afkomst' er een van is. Daarnaast is 'oorlog' ook een thema, net als 'achtervolging' en 'fraude'. 

Klik hier voor mijn recensie.

Groetjes Annette 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie