Nieuw: Marelle Boersma - De engel van Sevilla

Nieuw in de winkel! & in mijn brievenbus....

Titel: De engel van Sevilla
Auteur: Marelle Boersma
Uitgeverij: De Crime Compagnie
Genre: Spanning/ Thriller
Uitgave: 1 september 2021

Met dank aan uitgeverij De crime Compagnie, voor dit recensie exemplaar.
Kijk jij wel eens naar IK VERTREK? Auteur Marelle Boersma, toevallig jarig op mijn geboortedatum :), schrijft hier een hele serie met spannende verhalen van. De serie Ik Vertrek heeft haar geïnspireerd, en de verhalen vliegen zo uit haar schrijfpen, zo lijkt het. Op 1 september verschijnt dit mooie boek. Het vloog gisteren in de brievenbus. Wauw! De engel van Sevilla. Kijk mee.

De inhoud

Het is Sascha gelukt om haar twee passies te combineren: haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer om voor anderen te zorgen. Ze krijgt een droombaan in een resort in de zonnige stad Sevilla. Haar baas vindt haar meer dan leuk, en dat hun liefde geheim moet blijven geeft een extra spanning aan hun relatie. Dan valt er een dode in het resort. Als blijkt dat het geen natuurlijke dood was, beseft Sascha dat er iets gruwelijk mis is.

Over de veelzijdige auteur

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. "Na een heel rijtje thrillers over maatschappelijke misstanden gooide ik het roer om: ik schrijf aan een serie Ik-vertrek thrillers. De eerste 'Chateau de Provence' verscheen in 2018, Hierna ben ik richting Sicilië vertrokken waar 'Ciao Sicilia' is ontstaan. Cornwall volgde daarna. Sinds ikzelf vertrokken ben naar het buitenland weet ik precies hoe spannend het is om al je zekerheden, je familie, kinderen én je vaste baan achter te laten. Eerder schreef ik al verschillende thrillers over actuele misstanden, vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen van slachtoffers. Met deze onderwerpkeuze beweeg ik me op de grens van waarheid en fictie."


Daar krijg je toch direct zin in. Binnenkort vertel ik je mijn leeservaring! 


Hartelijke groetjes,
AnnetteReacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie