Reisdagboek Texel - Mijn reis naar schapen en zee- Anika Redhed- De recensie

Recensie

Titel: Reisdagboek Texel
Auteur: Anika Redhed
Uitgeverij: eigen beheer
Genre: reizen
Uitgave: 2021Voor onze trouwdag, een jubileum, hadden wij het idee om naar Texel te gaan. heerlijk een weekje weg. Met iedereen erbij. We hadden er reuze zin in en reserveerde een leuke accommodatie. Dit boekje van Anika Redhed kwam dan ook zeer van pas, dus die bestelde ik bij de auteur. Maar helaas gooide covid roet in het eten en we gingen niet. Toch wil ik dit leuke boekje bespreken. Want we gaan zeker een keer naar Texel. Dus hierbij.

De auteur

Annika Redhed is een ware globetrotter. Samen met haar echtgenoot reizen ze de hele wereld af. "Mijn tandenborstel en ik hebben vele en verre reizen gemaakt" aldus de auteur, op haar website www.anikaredhed.nl. De liefde voor schrijven ontwikkelde zich snel, haar interesse voor mensen ook en ze ging psychologie studeren. Reizen maakt haar ook blij en inmiddels is ze in 61 landen geweest. Wil je meer over haar weten, lees hier dan verder.    

Het reisdagboek

Dit reisdagboek voor Texel is reuze handig en heeft 128 bladzijden en is in A5 formaat. Door de ringband krijgt het een sportief uiterlijk. De cover is mooi en herkenbaar, met de rode vuurtoren. Bij het openslaan van de cover komt er een leuke 1e pagina in beeld. Bovenaan een  blanco vlak, zodat je zelf kan noteren welke vakantie het is en met wie. 

het vervolg is zeer leuk en creatief gedaan. Leuke spreuken worden afgewisseld met lijstjes die je kan invullen. Blanco gelinieerde bladen geven de mogelijkheid je eigen reisverhaal te schrijven. De bladen met geruit papier geven ruimte voor je uitgaven. 

Naast voldoende ruimte voor je planning en/ of je verhaal, wordt afgewisseld met bladen met leuke weetjes of verhaaltjes over het eiland.

Anika Redhed heeft hiermee een superleuk en handzaam Texel-reisdagboek gemaakt. De ringband geeft ook ruimte om het schrift wat dikker te maken met plaatjes, bonnetjes, kaarten of leuke journal-stickers. 

Waardering  5 sterren

Ik geef het 5 dikke sterren, want ik vind deze echt superleuk! 


hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie