July Readings- The bookhaul of July 2021

Wat las ik zoal in de maand juli? Lees mee... voor meer inspiratie, tips en leesplezier!


\

Wat vliegt de tijd, juli is ook al weer voorbij. Wat las ik zoal in deze zonnige maand?

Als eerste mocht ik Proeflezen en las ik een manuscript van uitgeverij De Crime Companie. Proeflezen doe je met een scherpe blik en je leest het boek door en kijkt of de zaken op 1e oog kloppen en of ze logisch zijn. Of te toevallig of ongeloofwaardig. Daar schrijf ik dan een verslag van en stuur het naar de uitgeverij.

Helen Fields - De perfecte prooi

Daarna begon ik in Helen fields haar spannende boek: Perfecte Prooi. Dit omdat haar 3e boek in de Bookchoice maand zit. Dus reuzeleuk. Tijdens het lezen bemerk ik dat het toch niet zo mijn ding is, en ik leg het weg voor een later momentje.

Esther Verhoef- De nachtdienst-

Want het boek van Esther Verhoef lag ook te lonken. De nachtdienst. Hoezal dit boek zijn? ik kan zeggen ..heel spannend en dat begint al aan het begin, als er twee mannen de praktijk binnendringen en Emma een operatie moet uitvoeren onder dwang. Het begint van een slepend drama..a la Verhoef. Ik geef het 5 dikke sterren.

Pen Stewart - Onderuniversum - Blogtour

Voor de Hamley-blogtour las ik dit spannende Young Adult-boek. We zijn ver vooruit in de tijd aangekomen in een hele bijzondere wereld. Twee jonge mensen die van elkaar houden en een apocalyptische wereld die zij moeten zien te redden.  Gaan deze helden dat voor elkaar krijgen?

Lydia Albadoro-van Houten - Het schaduwmeisje

Ook deze is nog niet helemaal uit. Ook prive had ik namelijk spannende momenten, waardoor eea soms even anders liep. Faith Visser heeft een droombaan op een cruiseschip. Dan ontmoet ze een rijke jetsetter en haar leven veranderd totaal. In het goede is nog maar de vraag.

Maes & Wade- In de schaduw van de meester- Leesclub ThrillZone

Antwerpen is in rep en roer. Een spannende veiling gaat van start en vanwege een hoog risico wordt de halve stad afgezet. Zo lijkt het. De burgemeester heeft eigenlijk geen zin in dit evenement, maar hij moet wel Er staat veel op het spel...Dan begint het verhaal pas goed en allerlei intriges, machtsspelletjes en manipulatie vullen de pagina's. 

Inspiratie Doeboek Posi You - 

Via een facebook zag ik dit boek voorbij komen. Het kwam precies op het goede moment, dus ik deed de aankoop. In een mooi pakketje kwam het aan, met leuke kaartjes, stickers en ander leuks erbij. Daar houd ik zo van, als mensen je daarmee verrassen.  Het doeboek bestaat uit twee gedeeltes. In deel 1 ka je na een aantal vragen anteoorden geven op wat jou blij maakt en nog meer mooi positiefs.  In deel 2 kan je jouw verhaal kwijt, met leuke stickers of ander leuks kan je het geheel verfraaien. 

Karin Slaughter- Valse getuige

In deze ben ik nu halverwege. Het is wat traag, veel uitgebreide scenes met de nodige grofheid, al la Slaughter's. In haar online-book-zoom-event gaf ze al aan dat alles in haar boeken gebeurt, van pedofielen tot moordenaars, verkrachters of gewoon koekoek, ze wonen allemaal in het stadje van Karin Slaughter. Niks is te gek voor haar. Valse getuige draait om de zusjes Leigh en Callie. Ze hebben vroeger iets duisters uitgevreten, wat beter verborgen moet blijven, en het lijkt er op dat iemand aar meer van weet. Klopt dit wel?

Anika Redhed- Texel dagreisboek

Voordat covid kwam boekte wij een reisje naar Texel. Gezellig met familie om onze zoveelste trouwdag te vieren. Hoe dichter de datum kwam, hoe meer covid het land in zijn klauwen hield. Dus annuleren was het advies. Dus geen reisje. Wel een leuk reisdagboek van Anika Redhed. Want die gaat zeker mee, bij de volgende jubileumreis. Het boekje is erg leuk en super handig. 

Dat was de maand juli. Ik wens jullie een fijne nieuwe leesmaand toe. En heb je tips,laat het mij weten!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog 
     
Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie