Nieuw: Van het hart- Inge van der Krabben

Nieuw

Titel: Van het hart
Auteur: Inge van der Krabben
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
Genre: Roman
Uitgave: 28 januari 2021

Met dank aan de uitgeverij voor dit exemplaar.
Beste lezers,

We gaan van Weerwolven naar een papieren paradijs, om nu bij Inge van der Krabben uit te komen. een heel ander genre. Het thema is rouwverwerking. 

Kijk mee, dan vertel ik je er meer over.

De auteur vertelt op haar eigen website.

"Ik ben auteur en gecertificeerd docent creatief schrijven. In deze combinatie schuilt mijn kracht omdat ik me als auteur kan verplaatsen in jouw schrijfproces en als docent je het gereedschap kan aanreiken om je schrijven naar een hoger niveau te tillen. Bij boekhandels, bibliotheken en literaire evenementen geef ik lezingen, workshops en cursussen aan groepen volwassenen en kinderen. Ik begeleid ook individuele schrijvers, die gericht aan hun verhaal, verhalenbundel of roman willen werken. En ik geef inspiratiesessies in het bedrijfsleven.
Ik studeerde af aan de Universiteit van Utrecht richting Algemene Letteren. Aan de Hogeschool van Amsterdam rondde ik de opleiding Verhalend proza en de Docentenopleiding af. Ik blog regelmatig over mijn schrijfproces en schrijf korte verhalen en romans."

Het boek Van het hart

Op aandringen van haar zoon gaat de vijfenzeventigjarige Mies Goedhart met tegenzin bij een rouwgroep. Al twee jaar probeert ze weer greep te krijgen op haar leven na de plotselinge dood van haar man.

Te midden van een groepje wildvreemden – Hugo de huiler, het meisje Kat met haar pandaogen, stille Kees en de flirtende weduwe Constance, aan wie Mies zich kapot ergert – vindt ze tot haar verbazing herkenning en troost, nieuwe vriendschap en zelfs meer. Is er leven na de dood? Het antwoord is ja!

Een prachtige roman over veerkracht en vriendschap van een auteur die als geen ander gevoel en sfeer kan neerzetten.

Leesclub op 11 maart

Morgen op 11 maart is de online leesclub. Zo leuk! Ik vertel je binnenkort hier meer over.


Het boek leest al heel prettig. Dus tot later en stay tuned!


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


 

 Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

De Camino - Anya Niewierra - De recensie