De boekenstapel van November 2018

Book Readings November 2018


De maand november ging snel voorbij. Het weer was pet, dus eigenlijk een goede kans om heerlijk te lezen. En wat las ik zoal in deze maand? Birdy's BoekenBeste lezers,

De maand november kwam, begon & vloog gewoon voorbij. Er lagen zoveel mooie boeken te wachten, hier een impressie. Enjoy!

1. C.J. Daugherty- Echomoorden

Dit spannende verhaal mocht ik lezen als vooruitlees-exemplaar. Ik moest er even in komen. De vertelwijze is wat vlak. Naarmate het boek vorderde kwam de spanning goed op gang.

2. Kate Paris- Omweg naar geluk

Het eerste deel was prachtig, zou dit vervolg net zo zijn? Dat was eerst een vraag en nu een weet. Dit boek is opnieuw een mooi romantisch verhaal. Al vond ik deel 1 wat sterker. 

3. Marie-Louise Klomp- Omdat de natuur anders besliste

Joost was de liefde van haar leven. Maar toen moest hij haar iets vertellen. En de wereld stond even stil. Actueel thema, waargebeurd. Met dramatische en ontroerende momenten.

4. Roos Vlaar-  Keuzes

Keuzes, keuzes, keuzes. Het leven zit vol veranderingen waarin keuzes moeten worden gemaakt. De 22-jarige Roos woont op de boerderij bij haar ouders in een dorpje in Groningen. Ze studeert en worstelt met haar twijfels in de liefde.

5. Theo Engelen- Marathon

In oktober, in de kou en regen, loopt hoofdpersoon Bart de Marathon. Hij is voor hem geen simpele marathon, maar een 3-voudige wedstrijd. Hij vecht namelijk niet alleen tegen de moeheid en pijn. Mooie schrijfstijl, daardoor blijf je lezen!

6. Marijke Verhoeven- Het geschenk 

Het geschenk is een heerlijke mysterieuze thriller voor liefhebbers van Denemarken, mystiek, intriges en flink speurwerk. Het 3e deel in de Kenning-serie.

7. J.P. Delaney- Geloof mij

Claire Wright is een werkloze actrice in New York. Haar enige klus is de rol van lokaas spelen voor een advocatenkantoor gespecialiseerd in scheidingen. Claire moet getrouwde mannen verleiden, maar hoe loopt dit af? Heerlijk boek, een genre waar ik echt van kan genieten!
Lees hier de recensie

8. Geld verdienen via Bol.com- Tina Gosvarani & Sander Roex 

Droom jij van een leven met meer vrijheid, tijd en geld? Droom jij van het hebben van een eigen succesvol bedrijf? Dit boek bevat praktische tips, trucs, handige (online) tools en diverse voorbeelden die jou dit ook leren. Alles wat je in dit boek leert, is in de praktijk getest en bewezen.

9. De wonderbaarlijke vindingrijkheid van Walter Lavender-  Sophie Chen Keller

Walter Lavender is twaalf, maar hij praat niet. Daarom denken mensen dat hij dom is. Maar hij ziet juist veel meer dan anderen. In zijn ogen dansen de croissantjes en cakejes rond in de bakkerij van zijn moeder. In zijn ogen hebben ook de zwerver op de hoek en de vrouw die lege blikjes verzamelt een verhaal.
**Mooi verhaal, recensie volgt.

Dit waren ze weer, de mooie november readings.

Op naar December....en de donkere dagen voor kerst. 


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Boek recensie Rob van Essen - Ik kom hier nog op terug

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie