Vi Keeland- In de lift

Recensie


Titel: in de lift
Auteur: Vi Keeland

Uitgeverij: Q
Genre:Romantiek
Pagina's: 24 bladzijdes
Uitgave: September 2018

Allereerst, bedankt Hebban Adventskalender, voor dit mooie ebook!-Echt een leuk en smeuïg rode-oortjes-verhaal! Annette Overvoorde, Birdy's Boeken.-
Birdy's Boeken


Beste lezers,


In de december kado-kalender van Hebban, zat een leuk kado: In de lift. Een kort, romantisch en best sexy verhaal. Kijk je mee?

De auteur

Vi Keeland is een # 1 New York Times, # 1 Wall Street Journal en de bestverkopende auteur van Today's Today . Met miljoenen verkochte boeken zijn haar titels verschenen in meer dan honderd Bestseller-lijsten en zijn ze momenteel in twintig talen vertaald. Ze woont in New York met haar man en hun drie kinderen, waar ze haar nog lang en gelukkig leeft met de jongen die ze op zesjarige leeftijd ontmoette.

Het korte verhaal

Ava woonachtig in Boston, staat in de lift. Ze is onderweg naar Evan. Ze is met hem aan het daten en wil hem verrassen voor zijn verjaardag. Na 5 dates is ze wel toe aan een wilde nacht. Met een stoere, sterke man. En ze hoopt dat Evan dit is, dus ze gaat over tot actie. Ze stapte in haar mercedes, op weg naar Evan, die 29 jaar is geworden. Ava zelf was 28 jaar en had haar eigen advocatenkantoor. Nu had ze een mooie verrassing voor Evan. Maar het loopt anders dan verwacht.

De elementen zijn licht erotisch

De cover toont een man, met ontbloot bovenlijf. Hij kijkt stoer achterom. De titel is passend. In dit korte en ondeugende verhaal neemt Ava ons mee. In de ik-vorm lezen we over haar zin in een romantisch avondje. Het moet nu toch maar gebeuren na 5 dates, denkt ze. Het liefst met een man die er goed uit ziet 

De schrijfstijl is prettig en licht erotisch. Het is een kort en sexy verhaal. 

Er is niet veel diepgang, maar dat is voor dit verhaal ook niet nodig. Want Ava is maar op zoek naar 1 ding. Het heeft te maken met rode oortjes, dat is wel duidelijk!

Waardering      3 sterren.

Een mooie kennismaking met de schrijfsels van Vi Keeland. Echt een leuk en smeuïg verhaal voor tussendoor.

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken  
Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.